Judit Neddermann, actuarà en el Festival del Mil·leni, a La Aliança.

Judit Neddermann i El Quartet Brossa, actuaran el Dijous 4 de maig al casino de l’Aliança del Poblenou.

Aquesta cantant catalana, d’origen alemany, segueix ab la seva carrera musical ascendent, i en aquesta ocasió i com invitada especial del Festival del Mil·leni  2017. En el preciós marc de l’Aliança ens cantara les cancons del seu últim disc “Amors d’Estiu”. Després de la seva singular col·laboració discogràfica al voltant del cicle de lieder de Schubert “Viatge d’hivern/Winterreise”, Judit Neddermann i el Quartet Brossa proposen una revisió estiuenca de la mateixa temàtica sensible:  En aquest nou format de concert el desamor gèlid rebut per un amant desesperat que expliquen les peces de Schubert contrasta amb versions de cançons pop-rock que parlen i celebren l’amor en una visió més festiva i còmplice dels sentiments. D’altra banda, Neddermann, tambè ofereix un concert a Bardemar, el divendres 5, a Vilassar de Mar, al poble del Maresme on viu. (*)

Judit Neddermann acsonseguix que, com dues cares d’una mateixa moneda, les cançons de desamor de fa 200 anys conviuran en meravellosa convivència amb les cançons d’amor de creació més recent posant en dubte les fronteres entre músiques i estètiques.
Aquest contrast tan temàtic com estilístic posarà en relleu la valuosa veu de la ara ja reconegudíssima cantant maresmenca Judit Neddermann i posarà en relleu de nou la contrastada solidesa i versatilitat del ja bregat Quartet Brossa.  I potser també confirmarem que no sempre els “Amors d’estiu” acaben en desamor quan la calor afluixa, sinó que també, com la bona música, poden transcendir en el temps independentment de l’època en que fou concebuda.
El repertori inclou selecció de peces de Viatge d’hivern de Schubert i grans cançons de pop-rock dels darrers 50 anys que tracten el tema de l’amor.[consultar la info en Festival Mil·leni]

Cal recordar que Neddermann va ser molt valorada en la seva actuació junt a Joan Manel Serrat en el pasat festival en el Palau Sant Jordi, a favor dels refugiats.
(*) Bardemar.  Passatge Can Mi, s/n (Darrera l’Ajuntament)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s