Gran èxit dels Premis de Comunicació no Sexista 2016

El divendres 18 de novembre va tenir lloc al CaixaFòrum el lliurament dels Premis de Comunicació no Sexista 2016 en el marc de la commemoració dels 24 anys de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

01adpc
Un any més, l’acte va tenir molt èxit de públic i la sala estaba plena. Enguany també es lliurava en aquest mateix acte la segona edició del Premi Margarita Rivière al rigor periodístic amb visió de gènere, que va recaure en Soledad Gallego Diaz. Aques premi s’otorga en memòria de la periodista barcelonina Margarita Rivière Martí (Barcelona, 1944-2015). D’altra vanda el premi a la Trajectoria professional es va concedir a Rosa Maria Calaf.
També es va celebrer els 16 anys de la revista Dones (octubre del 2000) i 6 anys de la nova època, Donesdossier (estiu del 2010), així com els 7 anys de la publicació continuada del magazine digital Donesdigital [Mireu l’article realitzatper Leonor Sedò, d’ info sobre els Premis , que tambè va publicar en castellà a 39 y más].  Mireu Fotos i vídeos de Susana Sosa Villafañe al Facebook de Món Comunicació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s