Carme Escales ha guanyat el premi Boehringer Ingelheim

En la categoria de periodisme imprès s’ha premiat a Carme Escales, pel seu treball “El consum en l’adolescència dispara els riscos de l’alcohol “publicat a El Periódico.

01acarmenescalesPremis Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina han adquirit molt prestigi, i la companya Carme Escales, col·laboradora habitual d ‘El Periódico  ha guanyat el premi a periodisme imprés, pel seu reportatge publicat a aquest mitjà el 9 de juny 2015: Mireu El Periodico.

Entre els altres premiats destaquem a:  Pau Linde d’ElPais.com ha guanyat en la categoria de periodisme digital, pel seu treball “Qui són els antivacunes”.
Els guanyadors de la categoria de periodisme audiovisual han estat Concha Inza i Juanma Jiménez, pel seu reportatge “Les edats de la SIDA”, emès a Documents TV de La2 de Televisió Espanyola.
Boehringer Ingelheim ha lliurat els guardons de la vintè novena edició del Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina, que han recaigut
aquest any a: “El consum en l’adolescència dispara els riscos de l’alcohol” de Carme Escales a El Periódico; “Qui són els antivacunes” de Pablo Linde a ElPais.com; i “Les edats de la SIDA” de Concha Inza i Juanma Jiménez, emès a Documents TV de La2 de Televisió Espanyola.[+info ]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s