Documental: “Les dones han de decidir sobre el Papil·loma!”

CAPS, SICOM i Entrepobles us conviden a l’estrena del documental “Papil·loma!! Les dones hem de decidir”, de Frederic Pahisa. En estrena als Cinemes Girona

01apapilomaDijous 31 de març, a les 19h del vespre, als Cinemes Girona, (Carrer Girona, 175. Barcelona.  Metro Verdaguer). Aportació Solidària: 3 euros. Després de la projecció de la pel·lícula hi haurà un col·loqui amb la presència de les protagonistes del documental i el director, Frederic Pahisa.

Sinopsi: Per què s’està vacunant a les nenes d’una malaltia, el càncer de coll d’úter, de dones adultes? Hi ha veritable evidència d’efectivitat de la vacuna o només conjectures? Per què es neguen els efectes secundaris greus que s’estan produint? S’informa prou a les mares i pares dels riscos i beneficis de la vacunació del VPH? Per què institucions públiques de diversos països han evidenciat dubtes?

Aquest documental és el resultat d’un treball d’investigació sobre les vacunes del VPH que actualment s’administren de manera generalitzada. Ha comptat amb la col·laboració de professionals de la salut, investigadores científiques, activistes per a la salut pública, associacions de mares i pares, associacions d’afectades, i responsables d’institucions públiques de la salut, entre d’altres.  Tot plegat amb l’objectiu d’aportar una reflexió crítica perquè la ciutadania tingui tots els elements per decidir.

“Una persona té la mateixa probabilitat de que aquesta vacuna li beneficiï com de ser colpejat per un meteorit” (Diane Harper, principal investigadora de la vacuna)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s