La Jam Sessió de fi de temporada a la Sala Ramona va ser memorable

Els ultims concerts del dissabte 27 a la Sala Ramona del Poblenou van ser memorables. A les 12h del migdia, van actuar les quatre dones de Neuma  i  a partir de les  20,30 hores un grup de músics que van fer improvisacions. Ens va impressionar Lluna Dolcet amb els seus jocs de veu en algunes peces,  i el virtuosisme dels músics que van participar a la Jam Sessió de la nit. 

Realment va ser un acomiadament de la sala molt engrescador, en el que le public assistent va podr gaudir també de la gastronomia, amb una degustació d ‘una boníssima paella al final dels concerts, una al migdia i altra a al nit. Pau Domenech promotor de la sala vol continuar amb les activitats de classes de música i concerts de cap de setmana a partir de setembre, però tot depen de qu puguin llogar un local al costat del que ara disposaven. Y serà un tornar a començar- tal  com ens explicava  Domenech, perque ell està molt animat a continuar treballant i  a tornar a adequar un nou local – “Tot comença i tot s’acaba, els nostres concerts van començar amb una jam session fa quasi tres anys i després de més de 150 concerts tornarem a fer una jam per acomiadar l’entranyable local de la “Peluqueria Ramona”.  I seguro que en aquesta nova aventura el seguiran acompanyant els  músics i cantants que  que han participat en les tres temporades del local. I la a gent també respondrà a les seves convocatories. La Ramona es un local petit, que tothom sabia que si arrivaba tard es tendria que quedar al carrer,, perque dintre no cabien més de 20 persones. No oblidarem el local del  carrer Amistat 14!.
.En la Jam sesió van participar els germans Juan y Victor de Diego, Dani Pérez , i els musics japones Masa Kamaguchi i el rus JoniTracas; entre d’altres .
01LlunasalaRamona
El Quartet Neuma, el conformen 4 dones guanyadores i premiades de concursos de música de cambra com el Concurso Internacional de Mús01slaramona27ica de Cámara de Castilla y León, XX Concurs d’Interpretació Musical L’Arjau, Concurs de Música de Cambra Josep Mirabent i Magrans, Concurs de Música de Cambra de Montserrat, Concurs Internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs, Concurs de Música de Cambra Higini Anglès de la Diputación de Tarragona. Són un súper grup de cambra i, a més, amigues de la Sala Ramona.

Els concerts a la Ramona comencen puntuals. I com la sala es petita, l’aforament es limitat. i A Sala Ramona als concerts el preu de l’espectacle el decideix el propi espectador

(*) Espai de Creació – Amistat 14. Carrer Amistat n.14. Metro Poblenou

Sala Ramona al Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s