Unes vacances màgiques: Retir de Meditació en silenci a Arcadia

Si voleu unes vacances diferents per desconectar de veritat de l’estrès i del soroll de l’ambient  per a retrobar el vostre equilibri interior, escolliu el  “Viatge a l’Interior”  que propossa Lola Feliu, des de l’1 al 10 d’agost,  a Arcàdia, una meravellosa finca, envoltada de l’exuberant naturalesa, a la Garrotxa, Girona.

01lola_arcadai01Aquest viatge Interior, és un “retir espiritual” que us facilita retrobar amb el vostre “ser” veritable, i adquirir una nova perspectiva vital. Durant aquests deu dies “màgics” viureu la vostra pròpia “regeneració” i participareu en un curs amb alt nivell de continguts, en el qual podreu connectar amb la saviesa d’experts en creixement personal, alguns d’ells ens visiten des del seu lloc habitual de vida a l’Índia (*). Una experiència sanadora i revitalitzant, que Lola Feliu, porta realitzant amb èxit des de fa 11 anys. “De vegades invertim els diners de les nostres vacances a fer un creuer o un viatge turístic- explica feliu- i tornem esgotats, i buits. El nostre nivell d’estrès s’ha multiplicat, i fins i tot, encara que el nostre cap aquest plena d’imatges de bons records, no sentim cap canvi dins nostre i fins i tot ens sembla més difícil trobar o recuperar l’alegria en la nostra vida quotidiana”. I al contrari, després del “Viatge interior”, segons ha comprovat any darrera any, Feliu,  amb els comentaris positius dels assistents:   “tornem plens i amb un aprenentatge de vida diferent”. Durant aquest temps en aquest retirs en un lloc paradisiac i aïllat  han acompanyat a gairebé unes 500 persones en el  fascinant cami de auto-descobriment  i de la reconexió. “Un cami que ens  dona la oportunitat de recordar qui som, i per que estem aquí”.01lola
Feliu ha viscut 12 anys a l’Ìndia, amb el seu company, tambè terapeuta, Peter Hansen,  i ara han tornat definitivament a Espanya, per a  dedicar-se a temps complert a la gent que els envolta i ho necessita, realitzant aquest retirs i amb les tallers i trobades que organitzen des de el seu centre Nilaya a Cabrils”.
Recordeu que encara que les inscripcions estan obertes, queden poques places lliures. [Per +info escribiu a Lola Feliu. O truqueu per telèfon: 667200025

Si repasseu al web: viajealinterior.org/  trobareu les respostes a les preguntes que us esteu fent.

1) Per què necessito unes vacances diferents?
• Per aconseguir un canvi d’actitud cap a la vida, i ser més feliç. • Canviar patrons de pensaments negatius a positius.
• Guanyar en salut i en energia. Que res extern us debiliti! • Desenvolupar un major sentit de gratitud cap al que us envolta.
• Trobar-un sentit a la vida i reconectar-vos amb el vostre ésser interior, que és una de les claus que obre la porta d’una veritable felicitat.

2) Per què el “viatge interior” que proposa Lola Feliu és diferent?.

* És una experiència intensa i global de vida, en què tot està dissenyat perquè vosaltres sigueu els protagonistes del canvi, de vostre propi canvi.
* Són unes vacances “màgiques” com ho confirmen, any rere rere any els i les participants.
* Participareu en una proposta global amb diverses pràctiques que alimenten l’Ésser en totes les seves facetes: la física, la mental, l’emocional, l’energètica i l’espiritual.01lola_Arcadia04

3) Perquè la tècnica Vipassana és tan eficaç en només 10 dies de retir espiritualitat?
Vipassana, que en l’idioma sànscrit significa “Veure les coses com són”.
• És una eina molt útil en la nostra vida actual, en què el ritme accelerat ens envolta i ens arrossega involuntàriament a una vida estressada, caòtica i en molts casos sense sentit. • Permet eliminar la tensió nerviosa que forma part intrínseca del nostre món modern, i l’enrenou de la nostra ment.
• Amb aquesta tècnica de meditació activa, es desenvolupen tècniques adequades per controlar la ment i el dolor 4) Què queda després del Curs?
• Saber com anar canviant a poc a poc els teus patrons de conducta a nivell de memòria cel · lular i preparar-te per fer el gran vol cap a la llibertat, ¡per escollir com vols viure la teva pròpia vida!
01lola_arcadia05“Tu has de ser el canvi que vols veure al món”, és un dels principals lemes de Lola Feliu, en el seu actual vida, com a experta naturòpata, professora de Reiki, sanadora, i promotora de projectes de cooperació amb l’Índia. En una etapa anterior va superar la fibromiàlgia, gràcies als ensenyaments apreses en aquest gran país, i va iniciar un canvi radical de vida. Llicenciada en Economia i Sociologia, havia estat professora durant 11 anys a la Universitat de Barcelona. i quan va emmalaltir es va dedicar a curar-se encara que li havien diagnosticat que seria incurable. Després va decidir seguir impartint cursos i conferències, però sobre la seva nova formació i sobre els continguts que a ella li interessen per ajudar a la gent, basats en la seva pròpia experiència.
Actualmemt, com a investigadora experta en salut, està a punt de publicar un llibre sobre la importància de tenir cura del nostre propi Esser en totes les seves facetes-la física, la mental, l’emocional, la energètica i l’espiritual-, “els nostres 5 fills com els anomena ella . Si cuidem bé d’ells serem una ‘família, fort, sana, completa i feliç”.

Centre Nilaya en Cabrils

I per aquesta perspectiva global de trobar sentit a la vida, en què la salut, l’alimentació i la pràctica d’una meditació adequada a cada persona, formen un tot, Feliu, organitza any rere any aquest retir espiritual, perquè ser més feliç, té a veure amb el desenvolupament personal, la pau interior, i amb sentir les coses d’una altra manera. Feliu va tornar de Delhi fa uns mesos. Alli vivia uns six mesos a l’any organitzant les activitats de l’ONG que va crear Corazones de India.

A Espanya ha creat un centre per promocionar la salut integral-Centre Nilayaon realitza cursos diversos a la població de Cabrils (Maresme / Barcelona).
Consultar entrevista realizatda a Lola Feliu sobre los retirs de meditació a: Espacio Terapeutico  
Mireu les fotos d‘Arcadia (*) Entre el professorat  a més de Lola Feliu, están Gosh Posh (originari de Surinam), i  Peter Hansen (originari de Bombay).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s