Experiència

Des de fa 5 anys, el grup interdisciplinar de dones periodistes, comunicadores, fotògrafes, dissenyadores i expertes en noves tecnologies de la informació que formem Món Comunicació hem realitzat diferents campanyes de premsa i comunicació per a empreses com Benestar, Training, Edicions Icaria; Mediàtica, Exist, etc … així com per a les organitzacions: Ajuda en Acció, Mans Unides, Entrepobles,  Lobby Dones Barcelona, ​​ASAJAAMFAR, Federació d’Empresàries (FIDEM); per institucions com Consell de Dones de Sant Martí,  Cambra de Comerç de Barcelona (Comunicació, Esdeveniments, Fòrum anual de l’Observatori) i Cambra de Comerç Equatoriana (CICTAEC), al II Ral·li Internacional per la Integració.

–> La nostra experiència abasteix els camps de les ONGs, associaciones, fundacions, i empreses. Sobre tot aporten un back ground  importante en la comunicaicó amb perspectiva de gènere i solidaria. Sóm promotores del foment delteixit empresarial femení a Catalunya, i amb projecció internacional.  En aquest sentit, formen part i col·laborem amb diverses xarxes de dones empresàries i directives, com són la xarxa EOL i la xarxa AGIMA, incloent diverses a nivell internacional, com són la Professional Women Network (PWN), Women in Business Congress. També col·laborem en diversos esdeveniments de dones professionals a nivell internacional com són el TEDxBarcelonaWomen, el Women 360º Congress o el Women Talent Seminar, que se celebren anualment a Barcelona.

—>Algunes de les campanyes realitzades durant el 2014 han estat per al VII Festival Internacional dels “Llibres d’Artista“: Arts Book, per ILDE (abril-maig), el II Concurs de Curtmetratges Dona’Mcine, per Entrepobles (maig-juny ),  promoció de viatges d’estiu de Lola Feliu a Las Arcadias (juliol-agost) la Setmana Cultural Dominicana (Set-Oct), la Campanya final d’Ajuda en Acció Catalunya: “Les dones i els homes Ens movem per l ‘igualtat “(oct-novembre-des); els concerts de la Coral Units pel Gospel (des de juny), la Festa 2014 de la Fundaciò Tècnica i Humanisme (nov_dic) i la campanya de comunicació per a l’espectacle African Roots, de l’Orquestra Africana de Barcelona, ​​organitzat per l’ONG Drassanes per Àfrica el gener del 2015.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s