Masara Traore, la cantant africana que canta i balla com ningú

Masara Traore va entusiasmar al Marula Café, el dissabte 15 de juliol, amb la seves cançons i la seva forma de ballar.  

Traore és la líder d’un grup de música tradicional africana, que prové de Mali i Burkina. Actualment resideix a Dinamarca. A l’octubre tornarà a tenir un concert a un poble de Catalunya.

Al Marula ens va oferir cançons diverses que exploren diferents sons melòdics que ens transporten a un Àfrica profunda, plena de missatges i tradicions, aixi com la música més animada. I va aconseguir fer ballar a tothom, algú des del mateix escenari.
En aquest concert  va  presentar alguna nova cançó que formara part d’un disc que és a punt de sortir. Gràcies a la connexió profunda amb els seus excel·lents músics, en els seus concerts es gaudeix d’una música plena de vida, ritme i colors de diversos orígens.[+info]Entre els èquip cal destacar a Adama Kone, un geni dels ritmes musicals Mandengue i Bamaná;
Kalidaf Sangare, a la guitarra expert en Mandengue i Wasoulo. A la bateria estarà Kuame. I contarà amb algun músic més convidat especial en aquest concert de Barcelona. El concert s’iniciarà a partir de les 22,30h. Cantant de gran personalitat i talent, aquesta artista de Burkina Faso, va ser ballarina durant molts anys, fins que amb la seva veu va comnçar a enamorar al públic. A l’escenari se li nota el seu art i entusiasma amb una forma de ballar, que anima a tots a seguir-la. Va viure uns anys a Barcelona, i va tenir molt èxit en els concerts que va protagonitzar. Des de molt jove ha estat involucrada en grups de música africana, fins que en 2011 va decidir crear i dirigir el seu propi grup. Va publicar un disc titulat “Tama, tama”. Interpret amb gran encant, Masara és la compositora principal de les cançons que interpreta, i s’ha convertit en un referent internacional de la música africana moderna i d’arrels.

Mireu els seus  vídeos a Youtube:
I presentació de la Banda.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s