5ª Jornada DDiPAS: ‘On són les dones al Tercer Sector Social?’

Aquesta Jornada tindrà lloc el dimarts 4 de juliol a la Cuina de l’espai Francesca Bonnemaison. No us ho perdeu! (*) 

La jornada s’iniciarà a les 16 hores, acabarà e les 19,15h. Haurà  la presentació de l´estratègia d´incidència política i social de DDiPAS (Dones Directives i Porfessionals de l’Acció Social), i comptarà amb intervencions de: Fina Rubio Serrano, presidenta de l’entitat, i un/una representant d´Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona. La Conferència marc serà a càrrec de Graciela Malgesini Rey, investigadora, consultora i docent; responsable d´incidència política de l´EAPN (Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa a Espanya).

 Desprès tindrà lloc una Taula d’experiències amb la participació de: On són les dones (per confirmar); Dones Juristes amb Marisa Fernández i Gálvez, responsable de la Comissió d´Igualtat; Observatori Dona, Empresa i Economia, Anna Mercadé Ferrando, directora; Observatori del Tercer Sector, Montse Fernández García, responsable de recerca. Modera: Gemma Altell Albajes, membre de la Junta de Govern de DDiPAS. Consultar el PDF del programa.

Durant l’acte es lliurarà el V Premi Aspàsia en defensa de l´equitat de gènere. El guardó ha estat cedit per la Facultat de Belles Arts de la UB.
En la jornada col·labora l’Observatori Dona, Empresa i Economia

(*) De 16 a 19,15 hores. Sant Per Més Baix 7, Teléfono:934022762 Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s