Moltes dones al XIII Cicle Clàssica a Horta Guinardó

El dimecres 14,  al Casal del Barri de Can Travi Nou , actuaran  Agakura Burihabwa i Mercedes  Bernabeu Selma, dintre d’un cicle de concerts que ha tingut molt en compte a les cantants de música clàssica.(*)

Baix el titol “Cami de Fa” actuaran aquestes dues cantants. I el el dijous  16, li tocarà el torn a  Aida Gavrilova, amb “El drama en do menor”, a la Parròquia del crist redemptor. Casal Barri Pirineu de Can Baro. [+info]
Tots els concert s’inicien a   les 19,30 hores. I tenen llocs en diversos llocs del districte, alguns veritables miradors sobre la ciutat, com va ser el Mirador  del Carmelo_Virolai, el dissabte 10  de juny, amb la Jove Orquestra Barcino, amb Esther Ribot a com a soprano.

Mercedes Bernabeu Selma, s’especialitzà en Lied durant el Màster d’interpetació de piano del Conservatori del Liceu, formació que continuà amb el Màster de Lied, Cançó espanyola i Cançó catalana a l’ESMUC, especialitzant-se en acompanyament vocal.
Agakura Burihabwa, nascuda a Siegen, Alemanya comença els seus estudis  de pedagogia del cant a la Hochschule für Musik und Tanz Köln (Colonia, Alemanya)amb  la mezzosoprano Mechthild Georg enfocat al cant líric. Posteriorment, segueix els seus estudis al HKU Utrechts Conservatorium,  i amb Zofia Rogala a Düsseldorf, per finalitzar la seva formació al Conservatori del Liceu. Entre les seves activitats artístiques destaquen concerts organitzats per diverses cases de cultura, parròquies, gleries d’art i centres cívics a Colònia, Aquisgrà, Utrecht, Barcelona i Lleida.[+info]

(*) Casal Can Travi:  Av Vidal I Barraquer 45, 934289848
Casal El Pirineu:  Josep serrabo, 57  932199224

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s