“Mitjans sense por i pel canvi” en la Trobada Internacional Municipalista

El dissabte 10, dintre de la Trobada  Internacional Fearless cities – Ciutats sense por – Ciutats sense per, va tenir lloc la trobada en inglès sobre el paper dels mitjans de comunicació, a l’UB.

Mitjans sense por i per al canvi” va tractar sobre el paper dels mitjans pero sobre tot sobre els nous mitjans que estan treballant per ser l’alternativa al missatge hegemònic dels grans grups de comunicació mediàtica.  Així ho va explicar, els organitzadors, que pertanyen al Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC): “Creiem que pot ser un bon moment i lloc per posar en comú les nostres experiències i intercanviar informació sobre les nostres respectives estratègies de comunicació”. Cal Inscriure’s al mail.
A aquest trobada  es va parlar de molts temes, com trobar noves  formes de finançament dels mitjans; esbrinar si els governs del canvi consideren la importància estratègica de la nova comunicació; la utilització de la publicitat institucional com a suport per al canvi; la relació entre els moviments socials i els mitjans són solament alguns dels quals podem tractar. Es vam fer tres grups de treballs que van realitzar diferents propostes.
Podreu trobar info anterior sobre al convocatòria de Fearles Cities al nostre blog.

La Trobada, va tenir lloc el dissabte 10 de juny a les 16.30 hores a l’edifici de la UB a la Plaça Universitat de Barcelona.  l’esdeveniment ho podeu trobar a facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s