On són les dones presenta al Parlament les dades sobre les dones als mitjans

Ja es pot consultar el text íntegre de la compareixença d’#OnSónLesDones davant de la Comissió d’Igualtat de les Persones del Parlament, dimarts 30 de maig.


Consutar el Manifest, l’introducció i les dades
Bona tarda. En nom de les nostres companyes d’#OnSónLesDones us volem donar les gràcies per haver-nos donat l’oportunitat de comparèixer davant aquesta comissió. Una comissió que, entenem, vetlla pel compliment de les lleis en matèria de polítiques de dones i homes i contra les violències masclistes, i que ens agradaria que tingués el rang de comiss ió legislativa, ja que la seva tasca és fonamental. Esperem que la nostra presència serveixi per repensar accions i tingui conseqüències polítiques per avançar cap a la igualtat de totes les persones. 
OnSónLesDones és un col·lectiu assembleari, sense càrrecs ni jerarquies, que va néixer el juny de l’any passat fruit de la indignació, i fartes de constatar que no es compleix la llei ni es fa complir. Som un col·lectiu d’una cinquantena de dones, joves i grans, molt diverses en les nostres realitats i en la procedència social, territorial i de formació, que treballem voluntàriament des de la sororitat i el respecte. Això fa que no partim d’una lògica de treball masculina en benefici individual sinó col·lectiu i reivindicatiu. Ens escoltem, debatem, dialoguem, distribuïm tasques… Treballem des del que el feminisme ens ha ensenyat, perquè entenem que és una manera de fer respectuosa amb les persones, allunyada de l’individualisme i, per suposat, vàlida per transformar la societat.[seguir consultant a On són Les dones?]

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s