La millor música a la clausura del Congrès del Ví i del Paisatge, al Penedès

Divadans actuarà el divendres a Torre Ramona, a la Clausura del Congrés Ar​t​ i Paisatge Vitivínicola, que es desenvolupa durant els dias 15 i 16  a Subirats

El Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme es caracteritza, a més de la seva voluntat de rigor científic i nexe entre allò local i allò universal, pel desig de ser útil, d’entendre les problemàtiques que afecten els paisatges de la vinya, i perquè les seves aportacions siguin la llavor d’accions futures que impulsin la qualitat del paisatge vitivinícola. Divadans oferiran un Concert de jazz, a les 22 h., amb maridatge musical i poètic: La poesia i el vi en Joan Margarit. Podeu Consultar Programa dels dos dies, que el divendres 15 tindrà lloc a Torre Ramona, a Subirats. [+info]

En aquest congrès participaran  experts de diferents àmbits, Cal destacar la conferència inaugural de aquesta sisena edició que anirà a càrrec de Paul Merton, expert internacional en el negoci del vi.

aaeaaqaaaaaaaautaaaajdk5ztk5mdzmlwe3zjytngmyys05ntk1lwe2otiyytbhodflnqEn la seva conferència Observacions sobre els intangibles: l’excel·lència paisatgística del celler i el rendiment econòmic, Merton ens introduirà en el que des del CEPvi es vol promoure com l’eix central d’aquesta edició: els beneficis econòmics de la inversió en paisatge en el sector vitivinícola.

Sota el Mas de la Bardera, i a 100 metres de Remors i Circells, es reconstruirà el fragment enrunat del mur composant la pedra seca d’acord amb la forma Geometria Líquida,  dissenyada per WINELand Identity and development-International Experimental Workshop,  i l’escultor Josep Massana.

Geometria líquida correspon a la  forma de copa que es forma per la intersecció de diverses línies emmarcades en un rectangle d’aproximadament  4x 2 metres. Com a les barraques mestisses apareixen materials actuals com el formigó que omple els angles més tancats i les peces de llautó que evoquen les bombolles del cava. Aquesta intervencio artística pretén solucionar, en primer lloc,  un problema real de destrucció progressiva del mur i el lliscament final de les terres; en  segon lloc, cridar l’atenció dels caminants sobre la singularitat i la força del murs de pedra; i, finalment, aportar el que és més important per a la promoció d’un paisatge vitivinícola de qualitat: l’emoció.

Per a més info : Turisme de Subirats 938993499 i 670416160 . Organitzador Taempus:  690357860

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s