Ciutats sense por: Xarxes Globals de refugi i esperança

El divendres 9 de juny tindrà lloc l’inauguració de la trobada municipalista internacional Fearless Cities amb líders locals d’arreu del món. A La plaçca dels Angels de Barcelona.

“Ciutats sense por: xarxes globals de refugi i esperança” és el titol de la Jornada que es celebrarà a Barcleona, en la que alcaldes, alcaldesses i líders locals d’arreu del món compartiran la seva visió del que significa ser una “ciutat sense por”, des de resistir l’autoritarisme o combatre l’extrema dreta fins a lluitar contra l’especulació, obrir el govern a la participació ciutadana i garantir el dret a la ciutat. L’acte comptarà amb la participació d’Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid; Luigi de Magistris, alcalde de Nàpols (Itàlia); Éric Piolle, alcalde de Grenoble (França); Rena Dourou, governadora regional d’Attica (Grècia); i Jorge Sharp, alcalde de Valparaíso (Chile); i molts més.  Mireu el Programa.  Us podeu apuntar  i convidar a les vostre amistats, a través de Facebook  Tambè el dissabte 10 i el diumenge 11 hauran a la ciutat actes paralels

(*) Inauguració: Divendres 9 de juny a les 19 h.  Plaça dels Àngels. Els plenaris, tallers i les taules temàtiques i les taules públiques de debat del dissabte i diumenge es faran a la Universitat de Barcelona a la Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007 Barcelona. La parada de metro d’Universitat està just davant de l’entrada a la universitat.

Alcaldes i alcaldesses compartiran la seva visió del que significa ser una “ciutat sense por”, des de resistir l’autoritarisme o combatre l’extrema dreta fins a lluitar contra l’especulació, obrir el govern a la participació ciutadana i garantir el dret a la ciutat.[+info]

Mireu la llista de Ponents: Ada Colau, Mayor of Barcelona; Manuela Carmena, Mayor of Madrid, Luigi de Magistris, Mayor of Naples (Italy); Éric Piolle, Mayor of Grenoble (France); Rena Dourou, Regional Governor of Attica (Greece)
Jorge Sharp, Mayor of Valparaíso (Chile); Dolors Sabater, Mayor of Badalona; Jesse Arreguin, Mayor of Berkeley, California (USA)
Dejla Hamo, Co-Mayor of Derik, Rojava; Gerardo Pisarello, Deputy Mayor of Barcelona; Xulio Ferreiro, Mayor of A Coruña
Pedro Santisteve, Mayor of Zaragoza; Martiño Noriega, Mayor of Santiago de Compostela; Caren Tepp, Councilor of Rosario (Argentina); Helen Gym, Councilor of Philadelphia (USA); Áurea Carolina de Freitas, Councilor of Belo Horizonte (Brazil

Inscripció: Després d’omplir el formulari hauràs de pagar la quota de inscripció de 20 euros a aquest compte bancari per reservar la plaça. La quota cobreix els dinars de dissabte i diumenge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s