XXIV Fira de Biocultura amb el sector Bio en seu màxim apogeu

S’ha presentat la nova edició de Biocultura 2017 de Barcelona, i Ángeles Parra, la directora,  ha explicat que la fira ofereix més en cada edició i que el sector està en auge.


Del 4 al 7 de maig, se celebrarà al Palau Sant Jordi la XXIV edició de BioCultura BCN. Aquest any, per albergar la màxima quantitat possible d’espai expositiu dins el recinte, s’habilitaran més carpes en zones exteriors i s’organitzarà tot d’una manera diferent de com ha estat habitual en els últims anys. Al poc d’obrir-se la convocatòria, estava ja tot l’espai expositiu adjudicat i la llista d’espera d’empreses que volen accedir és llarguíssima. Amb tots aquests canvis, BioCultura torna a créixer en espai un 10% i en aforament. En aquesta presentació  Ángeles Parra va explicar que malgrat que en el Sant Jordi ara és podrà entrar per la porta principal, on és trobaran més expositors, “l’espai s’ens ha quedat petit: Algunes empreses noves no han pogut participar, perquè no hi ha més espai, i de moment no hi ha possibilitat de passar a la Fira de Barcelona”.

La XXIV edició de BioCultura BCN ha estat un èxit absolut gairebé abans de començar. L’espai expositiu s’ha atorgat setmanes abans d’obrir la convocatòria. Segons ens va explicar Ángeles Parra, directora de la fira, “això mostra el gran moment pel qual està passant el sector ecològic a Catalunya ia tot l’estat espanyol. Hem remodelat la fira per donar cabuda al major nombre d’empreses i, tot i així, algunes s’han quedat fora i altres no poden participar amb tota l’amplitud d’espai amb què haurien desitjat “. La fira reunirà més de 700 expositors i es preveu que la visitin al voltant de 70.000 persones.[+info]

Podeu consultar les empreses expositores que participen al Directori.

Premis Biocutura
En aquesta edició es lliuren els PREMIS BIOCULTURA 2017 destinats a aquells mitjans o periodistes que per la seva tasca informativa en defensa del medi ambient, l’agricultura ecològica i l’alimentació ecològica han destacat per la seva rigorositat i professionalitat.
Els guardons aquest any són per a:
Premi al Portal de Notícies a  Internet: Europa Social
Premi al Millor  blog: Alterconsumismo d’El País
Premi Medi Ràdio: Ecogestiona Ràdio d’Intereconomía
Premsa escrita  Revista Ethic
TV: Rosa Corretja detelenotícies TVE
 Recomanem  especialment l’entrevista que varem  realitzar a Angels Parra,  i hem  publicar a la Independent, al 2015
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s