Shen Yun, al Liceu de Barcelona, el 15 i 16 d’abril

La millor dansa tradicional xina de món, es podra gaudir el dissabte 15,  i el diumenge, al Liceu de Barcelona. Un espectacle únic que no us podeu perdre!

En l’antiguitat, Xina era coneguda com la Terra del Diví ( Terra de Deu). Tots, des de l’emperador al ciutadà comú, creien que la seva cultura era un regal del Cel. Vivien en harmonia amb l’univers i veien una connexió entre totes les coses. Aquests principis van ser part de l’autèntica cultura xinesa… fins que aquesta es va perdre.
Ara aquesta companyia internacional d’origen xinés us conviden a visitar aquesta civilització perduda, i guadir d’un espectacle únic que no es pot veure a Xina, per que fa anys es va prohibir la cultura tradicional.[Consultar +info]


Per fer possible aquest viatge, vam transcendir els límits de les arts escèniques. Combinen antigues llegendes amb innovacions tecnològiques, i vestuaris històricament autèntics amb impressionants fons animats. Expliquen històries amb dansa clàssica xinesa i compartim amb tu les belles i diverses tradicions ètniques i folklòriques, i s’omple de l’encantador so de la  orquestra. Una fascinant experiència que no viuràs en cap altre costat.
[Mireu Videos aquí]
(*) Grant Teatre del Liceu. Pases, dissabte a les 20h , i diumenge, ales 16 i a les 21 hores), Comprar entrades amb antelació a través de la WEB

3 thoughts on “Shen Yun, al Liceu de Barcelona, el 15 i 16 d’abril

  1. Fabuloso espectáculo, deslumbrante, de 5 estrellas, nadie debería perdérselo!!! Llenando el Lincoln Center de Nueva York y aquí en el Liceu.

  2. Como amante de mundo clásico chino, me alegra mucho que apoyen la cultura clásica china. Desde “El gran salto hacia delante” generaciones posteriores han crecido sin conocer sus verdaderas raíces, una pena.

  3. ¡Impresionante! No dejen de verlo si tienen la oportunidad, incluso si ya lo han visto. Cuantas más veces lo veo, más disfruto de la delicada belleza, la multitud de exquisitos detalles y la profundidad espiritual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s