Concert de Cloenda de Barnasants a Luz de Gas

El divendres 14 d’abril tindrà lloc el concert col·lectiu: ” Cantem els poetes: 15 anys de Túrnez a Sesé”a  Luz de Gas. No us ho perdeu!

Concert homenatge de Túrnez i Sesé, als grans poetes en llengua catalana, que contarà  amb la col·laboració de Jordi BatisteRusó Sala, Joan Isaac, Albert Fibla, Josep Tero, Enric Hernàez, Sílvia Comes, Miquel Pujadó, Montse Castellà i Darània. Aquest grup pot ser  la representació d’una nova generació de cantants catalans compromesos amb la poesia catalana (han musicat Espriu, Carner, etc.). Es van formar el 2000 i un any després van guanyar el concurs Sona 9.
Amb una banda de set músics, Túrnez i Sesé oferirà un concert amb un repertori que recorrerà els seus cinc discs: Quedarà la paraula, L’arbre de l’esperança, Sol blanc, Romanços i estampes del 21 i vestigis. Així es clourà el festival Barnasants 2017, a les 20,30h a Luz de Gas. [+info]

Barnasants vol acabar el Festival Barnasant 2107, el mateix 14 d’abril: Día de la República, i per aixó han escollit aquest concert, en el que es podrà escoltar el  poemes musicats de: Jordi Guardans, Jaume Subirana, Josep Carner, Joan Todó, Desideri Lombarte, Sergi Jover, Màrius Torres, Montse Gort, Salvador Espriu, Maria Mercè Marçal i Ovidi Montllor.
Comprar Entrades.
Luz de Gas. Carrer de Muntaner, 246, Barcelona Telèfon: 932 09 77 11

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s