Àfrica, tan a prop i tan desconeguda!

Dimecres 22, a les 18,30 hores, tindrà lloc un debat sobre Àfrica, al Col·legi de Periodistes, organitzat per la Comissió de Periodisme Solidari.

Aquest Grup de Treball del Col·legi de Periodistes de Catalunya vol dedicar els debats solidaris d’aquest any al continent africà. A la nostra culturització Àfrica és la gran absent. Absent dels ensenyaments acadèmics, absent dels mitjans de comunicació, excepte quan hi ha un conflicte o drama important, distorsionada pels estereotips heretats d’un passat colonial. Poc sabem d’Àfrica, i la tenim tan a prop!
Per introduir els nostres debats de 2017 començarem amb el més africà que hi ha entre nosaltres: les persones africanes. Unes, les menys, convertides en ciutadanes de ple dret, d’altres, lluitant per tal que se les permeti viure aquí de manera digna i plena de drets. Més endavant anirem aprofundint, acompanyats de persones expertes, en qüestions polítiques, socials i culturals que ens acostaran a un millor coneixement del continent veí.
Mireu al cartel les persones invitades a aquest primer debat sobre“Àfrica aquí” el 22 de març, a les 18,30h, a la seu del Col·legi (Rambla de Catalunya, 10, pral.).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s