Divadams celebren el 8 de març amb un concert de jazz a Milano

El  concert que va oferir Divadams al Milano va ser molt proper i va entusiasmar al públic que omplia la sala. A més de la “Poesia en Jazz”, van oferir noves cançons de jazz. (*) 

El public assistent el mateix dimecres, Dia Internacional de les dones, es va mostrar entusiasmat amb l’espectacle musical que va oferir durat gairebé dues hores, el grup Divadams. Un concert que a més de ser un homenatge especial  a les dones, amb la interpretació de composicions de reconegudes poetesses catalanes, van estrenar  noves cançons de Jazz, en les que les interprets, amb el seu estil propi,   juguen amb les veus, acompanyes pel músic Peter Lenberg a la guitarra espanyola.
Les seves cançons es posen al servei dels poemes escollits i arriben a emocionar tant pel seu contingut com per la manera d’interpretar-les. Totes les cançons tenen molta força.
Lemberg va mostrar el seu art amb la guitarra espanyola i cal destacar que una de les composicions és seva. Però les composicions i arranjaments són sobretot el resultat de la creativitat de Geest, i de la feina conjunta del grup. L’harmonia de l’espectacle i una interpretació acurada, que pot emocionar a tothom, inclús quan en una de les seves cançons només reciten.[+info a La Independent]

Al mes de febrer van tenir molt d’êxit amb els seus concerts a El Molino, i a la Galeria Ignacio de Lasaletta (Mireu el video d’una de les cançons, i el reportatge publicat sobre el concert).
Divadams és un grup consolidat amb molts anys d’experiència. I amb “García Lorca: Paisajes de Jazz”, el disc que van gravar fa uns a01adivadamsmilanonys sobre poesia de Lorca, van treballar unint les seves dos passions: la poesia i el jazz. Durant el 2016 el grup amb la incorporació de la nova cantant Laia Porta, van crear “Poesia en Jazz”, i han aconseguit un repertori molt destacable de cançons basades en poesia catalana, aplicant-les el llenguatge del jazz.Les composicions i arranjaments són de Loni Geest. La selecció dels poemes, tenen molt a veure amb les cantants, sigui per relació o per passió.  Les poetes musicats són: Montserrat Abelló, Rosa Leveroni, Josefa Contijoch, Marta Pessarodona, Olga Xirinacs, Dolors Miquel, Maria-Mercè Marçal, Enric Casasses, Joan Margarit, Salvador Espriu, Joan Salvat-Papasseit, Josep Carner, Maria del Mar Bonet i Raimon.
(*) Milano Coctail Bar. Consulteu la Programació.
Foto: Elisa Teixidó
Mireu l´article actuacions anteriors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s