Presentació del Festival de Gènere Negre a Bossòst

El dissabte 4 de març, va tenir lloc a la llibreria Alibrí de Barcelona  la presentació del Black Mountain Bossòst (Vall d’Aran).

El festival per primera vegada acollirà a Bossòst a escritors de novel·la negra, pel·lícules, música, excursió i gastronomia. L’Acte de presentació va comptar amb la presència d’Amador Marquès, alcalde de Bossòst, de José Luis Muñoz, a més d’alguns escriptors convidats a l’esdeveniment.
El Black Mountain Bossòst, és un festival que tindrà lloc a Bossòst, des del dia 29 d’abril a l’1 de maig. I a més de l’ajuntament d’aquest poble pirinenç,  també col·labora l’ajuntament de Les. Serán  3 dies de trobades, xerrades i presentacions literàries, i es podrà gaudir de la projecció de quatre pel·lícules destacades del gènere negre. També inclourà altres activitats com un concert de jazz i una sortida a la muntanya en la qual participaran els escriptors i artistes convidats.
L’escriptor José Luis Muñoz, veí de Bossòst i autor de novel·la negra, és l’impulsor i comissari d’aquest esdeveniment. De moment han confirmat la seva assistència, escriptors del gènere negre, com el barceloní Andreu Martín i la premi Planeta Alicia Jiménez Barl01ablackmountainbossostwebet, entre d’altres. També s’espera la presència de reconeguts crítics literaris i cinematogràfics.
A més de fomentar la lectura i el gènere negre en particular, el Black Moutain Bossòst ha estat concebut com una atracció turística. En aquest sentit, s’aprofitarà la presència d’aquestes personalitats de la cultura per donar a conèixer el territori aranès.
Aquesta iniciativa cultural, vol apropar l’espectacular paisatge de la Vall d’Aran al gènere negre, ha suscitat una enorme expectació, i els hotels de Bossòst estan a punt de penjar el càrtel de “complet” per aquestes dades.

Fotos: Susana Sosa Villafañe (Podeu trovar +fotos i article de la presentació, a”Tu mundo Poético” .

One thought on “Presentació del Festival de Gènere Negre a Bossòst

  1. Retroenllaç: Festival de Gènere Negre a Bossost | Amoncomunicacio's Blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s