Concert solidari, ACTUEM! per la inclusió de persones migrants i refugiades

El dissabte 18 de febrer hi haurà un Concert solidari, al Fòrum de Barcelona,  per la solidaritat i la inclusió de les persones migrants i refugiades, a les  18 h. Participeu! (*) 

El concert tindrà lloc al CCIB (Centre Convenciones Barcelona/ Triangle Blau del Forum), i ha sigut organitzat pel  Jesuïtes, àrea  Educació. Sembla ser un concert que se havia programat amb temps, però que malauradament coincideix amb la manifestació a favor de l’Acolliment Ja de Refugiats i Refugiades,  que tindrà lloc, des de les 4  a les 7 de la tarda, i que recorrerà desde la Plaça Urquinaona al Portal de la Pau.

El dissabte 18 de febrer les escoles de Jesuïtes Educació junt amb altres institucions de la Companyia de Jesús de Catalunya, celebrarem un concert al CCIB de Barcelona (Triangle Blau del Fòrum) a favor dels refugiats. Hi actuaran, juntament amb el cor de veus Singfònics, una representació d’alumnes de 5è i/o 6è de Primària/NEI de totes les escoles de Jesuïtes Educació i de les escoles de música dels col·legis Jesuïtes Casp, Jesuïtes Gràcia i Jesuïtes Sarrià. Podreu Trobar +informació a Santmartiambveudedona.cat]

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s