Gran èxit de les actuacions de Divadams al gener 2017

Divadams van iniciar l’any 2017 amb bon peu. Amb dos concerts de “Poesia en Jazz”,  a El Molino,  i a la Galeria Ignacio de Lasaletta, a Barcelona.

2017lasaletta26gener1A la Galeria Ignacio de Lassaletta, el dijous 26 van oferir un concert “íntim”  en el que van a cantar només les cançons poètiques de “Poesia en Jazz“, per a  un aforament  limitat de 40 persones. Al  finalitzar se va a oferir una copa de cava i pastes.
A les “Jazz Nigt” d’El Molino, el dimarts 17, Divadams va omplir el local de gom a gom, i l’espectacle va entusiasmar a tothom. Ara preparen una gira, al voltant del 8 de març,  amb les seves composicions de poetesses catalanes.
En els seus concerts les tres cantants, del grup, Loni Geest, Araceli Aiguaviva i Laia Porta, ofereixen unes interpretacions d’alt nivell, jugant amb diverses modulacions de veus, i combinen a la perfecció amb el virtuosisme  de Peter Lemberg a la guitarra espanyola  Les seves ca01adivdams_galeriançons es posen al servei dels poemes escollits i arriben a emocionar tant pel seu contingut com per la manera d’interpretar-les. Totes les cançons tenen molta força. Lemberg, va mostrar el seu art amb la guitarra espanyola, i cal destacar que una de les  composicions era seva. Però  les composicions i arranjaments són sobretot el resultat de la creativitat de Geest, i de la feina conjunta del grup. Cal destacar l’harmonia de l’espectacle i una interpretació acurada, que va a emocionar a tothom, inclús quan en una de les seves cançons només reciten. 01aelmolino1

Divadams és un grup consolidat amb molts anys d’experiència. I amb “Garcia Lorca: Paisajes de Jazz”, el disc que van gravar fa uns anys sobre poesia de Lorca, van treballar unint les seves dos passions: la poesia i el jazz. Durant el 2016 el grup amb la incorporació de la nova cantant Laia Porta, van crear”Poesia en Jazz”, i han aconseguit un repertori molt destacable de cançons basades en poesia catalana, aplicant-les el llenguatge del jazz. Les 01adivadamsmolinocomposicions i arranjaments són de Loni Geest. La selecció dels poemes,  tenen molt a veure amb les cantants, sigui per relació o per passió.
Els poetes musicats són: Montserrat Abelló, Rosa Leveroni, Josefa Contijoch, Marta Pessarodona, Olga Xirinacs, Dolors Miquel, Maria-Mercè Marçal, Enric Casasses, Joan Margarit, Salvador Espriu, Joan Salvat-Papasseit, Josep Carner, Maria del Mar Bonet i Raimon.
(*) El grup el formen: Araceli Aiguaviva, veu;  Laia Porta, veu Loni Geest, veu, composició  i arranjaments; Peter Lemberg, guitarra espanyola.

Mireu Video d’una actuació sobre la poesia de Garcia Lorca:

Mireu el Vídeo.En l’entrevista a News CatTv es van despedir cantant

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s