Com afecta el deute a la nostra democràcia?

El dilluns, 9 gener, Mans Unides organitza una taula debat sobre ‘El deute, senyor de les nostres vides. Com afecta el deute a la nostra democràcia?,  a la Sala d’actes del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia (*) 

El debat econòmic entorn al deute dels Estats marca les polítiques públiques presents i futures. Aparentment no hi ha alternativa a uns comptes intervinguts on la prioritat és el pagament dels interessos del deute i la reducció del dèficit.
Cartell dels Dilluns dels Drets Humans-Deute externCom afecta això a la nostra democràcia i a la capacitat de maniobra real dels nostres governants? Quines similituds hi ha entre aquest moment econòmic viscut a Europa i l’etern debat entorn al deute dels països en vies de desenvolupament? Quines alternatives reals i practicades coneixem a l’actual “deutecracia”?[+nformació]
El ponents seràn:Iolanda Fresnillo, membre de la Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute i Guillem López Casasnovas, Catedràtic de Economia en la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
Modera:Pep Cabayol, President de Solidaritat i Comunicació (SICOM).

(*) Dilluns 9 de gener de 2017. 19:00 a 21:00 Totes les sessions d’aquest cicle tenen lloc a la Sala d’actes del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria 13, Barcelona)
La conferència ‘El deute, senyor de les nostres vides. Com afecta el deute a la nostra democràcia?’ s’inscriu en el cicle de debats ‘Els dilluns dels Drets Humans’ organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia i Mans Unides. Coneix tota la resta de conferències programades d’aquest cicle.
Encara que l’assistència a la conferència és totalment gratuïta, demanem la inscripció per si hem d’informar d’alguna novetat en l’horari.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s