Com afecta el deute a la nostra democràcia?

El dilluns, 9 gener, Mans Unides organitza una taula debat sobre ‘El deute, senyor de les nostres vides. Com afecta el deute a la nostra democràcia?,  a la Sala d’actes del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia (*) 

El debat econòmic entorn al deute dels Estats marca les polítiques públiques presents i futures. Aparentment no hi ha alternativa a uns comptes intervinguts on la prioritat és el pagament dels interessos del deute i la reducció del dèficit.
Cartell dels Dilluns dels Drets Humans-Deute externCom afecta això a la nostra democràcia i a la capacitat de maniobra real dels nostres governants? Quines similituds hi ha entre aquest moment econòmic viscut a Europa i l’etern debat entorn al deute dels països en vies de desenvolupament? Quines alternatives reals i practicades coneixem a l’actual “deutecracia”?[+nformació]
El ponents seràn:Iolanda Fresnillo, membre de la Plataforma per l’Auditoria Ciutadana del Deute i Guillem López Casasnovas, Catedràtic de Economia en la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
Modera:Pep Cabayol, President de Solidaritat i Comunicació (SICOM).

(*) Dilluns 9 de gener de 2017. 19:00 a 21:00 Totes les sessions d’aquest cicle tenen lloc a la Sala d’actes del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia (Carrer Roger de Llúria 13, Barcelona)
La conferència ‘El deute, senyor de les nostres vides. Com afecta el deute a la nostra democràcia?’ s’inscriu en el cicle de debats ‘Els dilluns dels Drets Humans’ organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia i Mans Unides. Coneix tota la resta de conferències programades d’aquest cicle.
Encara que l’assistència a la conferència és totalment gratuïta, demanem la inscripció per si hem d’informar d’alguna novetat en l’horari.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s