Presentació de la Plataforma de Conselleres i Directives de l’ODEE

El dilluns 28 de novembre es presentarà publicament la Plataforma de Conselleres i Directives de l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona, a la casa Llotja de Mar (*).

01aaplataformaL’acte de lliurament dels distintius a les primeres 50 acreditades serà a les 12,30 hores. Comptarà amb presència de la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, la presidenta de l’ODEE, Núria Lao i la directora de l’ODEE, Anna Mercadé.
Cal destacar que aquesta Plataforma en la que l’Observatori porta treballant més de 2 anys, a partir d’ara comptarà amb el suport de l’ lnstitut Català de les Dones (ICD), gràcies a l’acord que van signar ambdues parts la setmana passada per a la seva promoció. [+info]
Podeu mirar el programa de la Presentació al PDF. 01a_conv_jornada_plataformaconselleresdirectives

Així mateix, Carme Poveda, directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra, presentarà l’estudi sobre La presència de dones en els consells d’administració de les empreses a Catalunya. La cloenda anirà a càrrec de la presidenta de l’ICD, Teresa Maria Pitarch.
Segons l’estudi de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, només el 29,5% de les empreses catalanes tenen alguna dona en el seu consell d’administració i s’ha calculat que les empreses catalanes haurien d’incorporar 865 dones en els consells d’administració i 2.700 dones en la direcció per fer complir la Llei d’Igualtat.
Des de l’Observatori s’ha definit el ‘Mapa Competencial’ idoni que hauria de tenir una persona per ser conseller/a o directiu/va, i ha creat la plataforma per posar en valor el perfil adequat per dirigir eficaçment les organitzacions.
Podreu seguir la presentació per twitter des de @presscambrabcn amb l’etiqueta #PlataformaDirectives. Per assistir truqueu al 902448448 (ext. 5483)
(*) Casa Llotja de Mar.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s