“Hotspot Migraré, Migrarás, Migrarán” s’estrena al Casal Albareda

Dins de Novembre Vaca s’estrena el dimecres 23,  “Hotspot Migraré, Migrarás, Migrarán”, sobre el cos de al dona i les migracions . (*)

01ahospotvacaHotspot Migraré, Migrarás, Migrarán és una peça teatral basada en una proposta d’investigació i creació escènica multinarrativa que aborda la temàtica de les dones migrants. L’obra dóna veu a aquestes dones des d’una cruïlla de perspectives personals, socials, culturals i polítiques. El muntatge vincula gèneres diferents (texts dramàtics, fragments de documentals i teatre d’immersió) i vol proporcionar a l’espectador una experiència viva a través d’una escriptura escènica col·lectiva i en moviment. L’obra sorgeix a partir de una viatge a Lampedusa, Calais i Linz a on l’equip ha desenvolupat el treball de camp investigant el tema de la frontera en relació al cos de la dona. L’obra va guanyar la ajuda de coproducció “Colòmbia Espanya Iberescena 2016” i també la beca de dramatúrgia del Ministeri de Colòmbia.
(*) S’estrena el dimecres, 23 i dissabte, 26 de novembre a les 20 h. Centre Cultural Albareda. Carrer d’Albareda, 22. Barcelona. Metro línies 2 i 3, Paral·lel.
Entrada lliure.Idioma: Castellà.Mireu Pdf de la Programació:01prog_novembre-vaca2016-pdf

01a2vakacabaret2016D’altra banda el  divendres 18 de novembre  es va estrenar ‘Vakabaret’ . Sota el títol “D’amor i altres qüestions si és que n’hi ha” el Vakabaret es renova i es reformula des d’una perspectiva temàtica, molt més íntima i reflexiva, a través de números individuals però també corals. Direcció i dramatúrgia en acció: Yanina Marini. Actrius: Cecilia Bellorin, Mercè Espelleta, Ariadna Ferreira, Monica Ixchel, Imma Manresa i Nadia Zúñiga. Coordinació: Mercè Espelleta i Imma Maresa. En aquesta ocasió les actuacions tindrán lloc en diversos espais de Barcelona. Fins el 29 de novembre. Disseny cartell: Imma Manresa.

[+Info a  Associació de Creadores Escèniques Projecte Vaca.  Tel. 934 299 369].

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s