Movistar Simbiòtic, un Festival teatral “accesible” a la Sala Beckett

Des del 25 al 27 de novembre tindrà lloc a la sala Beckett, el Movistar Simbiòtic Festival, el primer i únic  festival accessible als discapacitats.

“Movistar Simbiòtic Festival” en la sala Beckett de Barcelona.Movistar Simbiòtic Festival és un festival multidisciplinari d’arts escèniques accessibles que neix aquest 2016, que s’organitza a la Sala Beckett. El seu objectiu és obrir les portes dels teatres a la diversitat, essència de tots nosaltres i de qualsevol fet artístic. Sota el lema ‘No excuses’, la primera edició del festival vol promoure la inclusió del col·lectiu de persones amb diversitat sensorial en els escenaris i patis de butaques, amb una programació contemporània i accessible per a tots els públics.[+info]
01ateatro_sentidosbeckett
 El divendres 25 haurà un taller-experiència del teatre a través dels sentits. El tacte i l’olfacte, l’inconscient de la vista. A càrrec de Teatro de los Sentidos.  Seà una formació dirigida a professionals de les arts escèniques (actors/actrius), professionals de l’accessibilitat comunicativa (intèrprets i audiodescriptors) i a tots aquells interessats en explorar i experimentar la riquesa de la diversitat sensorial.

I el dissabte 26, una  Jornada de reflexió i diàleg entre professionals de les arts escèniques i de l’accessibilitat comunicativa, compost de conferències, ponències i master classes. Un espai de trobada i reflexió on incidir i debatre entorn l’accessibilitat; propostes per provar i experimentar noves formes d’interpretar i percebre els espectacles per a la inclusió del públic amb diversitat sensorial a les arts escèniques.

Associacions com la de Discapacitats visuals de Catalunya, han organitzat una sortida grupal per al divendres. Ho podeu escoltar en el missatge teefònic; 934470404 . [+info a Associació de discapacitat visual de Catalunya]
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s