Molta participació a la Festa Popular del Campus Diagonal-Besòs de l’UPC

La plaça del Campus Diagonal Besòs  el dijous 3 de novembre  a migdia va estar plena  de gent del districte de Sant Martí, de Sant Adrià i d’estudiants de l’UPC.

20161103_142510Associacions diverses, de veïns, de dones, d’ensenyament, d’alumnes, van compartir espai junt  a estands de prototips de l’alumnat d’Enginyeria de l’UPC o del Plà Comunitari Besòs-Sant Adrià. Durant el migdia es va  poder gaudir del concert en directe del Grup Aire (mirar video), així com de diversos aperitius, begudes i d’una fideuada gratuïta, que va tenir una gran demanda, sobre tot a partir de les dues del migdia, en que es va formar una gran cua. Aquesta fes20161103_132259ta d’inauguració” del Campus, va ser tot un èxit, diversa, colorista i entretinguda, en la que es van barrejar  gent del barri amb els estudiants, publics d’edats i procèdencies diverses. Centenars de persones es van acostar al nou campus del Besòs- Sant Adrià, i van participar en la visita de les instalacions ( Veure Foto publicada al Punt -Avui).
Des de les 12 del migdia en que que va començar l’acte van haver varies visites guiades de grups al campus i a les instalacions.

20161103_pep1

J. Escolano, de la Fundació b.TEC, junt al president de l?Associació de Veïns Besòs.

Junt als responsables de la Fundacio B_TEC, del Campus Diagonal Besós, van estar una ampla representació del professorat i l’alumnat, i diversos reprentants d’entitats i grups, així com a algú conseller de Sant Martí i càrrecs de l’Ajuntament de sant Adrià.

Sant Adria Besos . Campus del Besòs de la UPC. Festa de Benvinguda de la comunitat educativa al barri de la Mina. Hi haurà visites guiades a les instal·lacions i una una fideuà popular per a tots els veïns, estudiants i professors

Festa de Benvinguda de la comunitat educativa al barri de la Mina. va haber visites guiades a les instal·lacions i una una fideuà popular per a tots els veïns, estudiants i professors

El campus està  ubicat a la cruïlla dels carrers Sant Ramon de Penyafort i Eduard Maristany. L’EEBE és el nucli principal del nou Campus, situat en una zona en creixement, entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs [Llegir l’informació complerta a santmartiamveudedona.cat]
Entitats dels diferents barris del voltans, com el Consorci de la Mina (Veure article), de Pla Comunitari, de l’Associació de veïns del Besòs, i de Sant Adrià van estar molt actives informant des dels estands que tenien a la plaça.
El grup Aire i el DJ Knight van amenitzar la festa des de l’escenari i el Restaurant D’ins de l’Escola d’hostaleria i restauració de la Fundació Formació i Treball, que s’ha fet càrrec de portar la cafeteria del nou Campus, va preparar la fideuà popular en una gran cassola al mig de la plaça. Tambè cla destacar la col·laboració del restaturant Las Palmeras, que va oferir el seus aperitius gratuïts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s