Gran èxit de la Gala Lírica a l’Auditori de Sant Martí

La “Gala Lírica” que va tenir lloc el dissabte nit a l’Auditori de Sant Martí va ser un espectacle d’altíssim nivell, i la millor apertura que es podia escollir per obrir  les Festes de Sant Martí de Provençals.

La Gala dirigida per Isa Moren  e ideada conjuntament amb la directora musical Eva Requena va comptar aun un repertori únic i especial d’òpera, sarsuela i dansa. Va destacar l’actuació estel·lar tant del Petit Ballet de Barcelona així com dels importants cantants lírics invitats.

L’inici de l’acte va ser l’inauguracio oficial de la Festa, i van pujar a l’escenari els representants de les associaciaons components de la Coordinadora VERN,  va parlar  el president de l’AA.VV Sant Marti de Provençals:  Antonio Santos, i posteriorment va tenir lloc l’actuació de Jaume Arnella, cantant i músic nascut a  sant Martí, que ve fer de Pregoner i va interpretar dues rondalles sobre el barri. (Mireu vídeo a Youtube)


I després es va iniciar la Gala que va mantenir un altíssim nivell de qualitat tant en la primera com en la segona part. Es va a iniciar amb la dansa d’obertura amb fragments de “Paquita”, en la que cal destacar que el cos de ball portava un preciós vestuari donat per la directora del Ballet Nacional de València, Micaela Torres. Posteriorment van ser impresionants les actuacions de la soprano Beatrice Jiménez , el tenor Albert Deprius i el baríton, Xavier Fernàndez,  amb l’interpretació, de les Romançes German i Marinela, entre d’altres. Molt destacable va ser l’actuació dels cantants, Silvia Roqueta, soprano,  i Juan Carlos Roca, tenor, que van demostrar el seu insuperable domini de la vessant còmica, en la peça: “El vals de los besos”, així com en las que van interpretar posteriorment. [Llegir la info complerta a santmaritambveudedona.cat]

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s