La UNESCO demana justícia per als periodistes assassinats

Les xifres d’assessinats de periodistes son aterradores. I la majoria dels casos no es resolen, ni es fa justicia amb els culpables. Ara a Mèxic, s’esta desenvolupant una campanya de la Red Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere perquè una companya en Tamaulipas, ha tingut que fugir a amb la seva familia. (*)

01asesinanperiodistasmexico1

Foto: Diario Uchile Internacional

Reproduïnt aquest article publicat per la Unesco per acabar amb aquesta lacra:
” Encara que la gran majoria dels atacs mortals contra periodistes i professionals dels mitjans romanen impunes, la UNESCO ha observat un augment en el nombre d’estats que mostren més voluntat de donar seguiment a aquests crims i informar sobre ells.
Aquesta senyal encoratjadora coincideix amb el moment en què la UNESCO i els seus socis es preparen per celebrar, el 2 de novembre, el Dia Internacional per Posar fi a la Impunitat dels Crims contra Periodistes i procedeix de l’Informe de la directora general sobre la seguretat els periodistes i el perill de la impunitat que es presentarà el 17 de novembre als membres del Consell Intergovernamental del Programa Internacional de Desenvolupament de la Comunicació (PIDC)”. Llegir l’article complert en castella a UNESCO.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s