Trobada sobre les dones que van sofrir repressió

Aquesta trobada sobre “Memòria Històrica i dona: un doble oblit” tindrà lloc al centre de Cultura Francesca Bonnemaison, el dijous 3 de novembre a les 19,30 hores. Participeu! (*)

01afillagullaL’associació “Filalagulla” us invita compartir, i aprendre sobre les repressions que les dones can aptir i els seus silencis: Des de les violacions massives, tortures i vulneració dels  drets humans durant la guerra civil i la dictadura, que malgrat que  van afectar tant homes com dones, elles ho van sofrir d’una manera diferenciada.
En aquesta trobada es vol reflexionar i entendre més les especificitats de les repressions que van patir les dones per contrarestar el silenci que les ha acompanyat. Volem parlar de les experiències que van tenir durant aquesta època: ” Ens interessen les experiències i el saber tant de les dones que estaven implicades en política i la vida pública com de les dones que no ho estaven i patien les repressions dins de casa”, expliquen els organitzadores.
01arepresiodonafranquisLa trobada serà facilitada per  Neus Andreu i pel Boris Sopko. Es farà  servir el català, el castellà i també l’anglès amb traducció. S’escoltaran totes les opinions i també hi haurà espai pels sentiments i les emocions. [Mireu i paricipeu a través del FacebooK]
Consulteu aquest treball de Judith Vàzquez ,sobre aquest tema
(
*) Sant Pere mès Baix, 7

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s