L’opera catalana “Marina”a la sala Montseny de Gràcia

Dirigida per la jove directora Eva Requena, Marina és una opera que es podrà veure el el diumenge 23 . Serà  una representació única. No us la perdeu!. Recomanen assistir.

Marina, és una opera que transcorre a Lloret de Mar, i que comptarà amb un elenc de cantants de primer ordre, amb l’orquestra en directe d’Amics de la Sarsuela, que també tindrà l’atractiu la participació de la dansa del Petit Ballet de Barcelona, que dirigeix Isa Moren. Aquesta obra la produeix Amics de la Sarsuela, que en aquesta temporada compta amb Requena  com a directora d’orquestra, que també  dirigirà les properes obres d’aquesta temporada. Mireu el cartell de baix (*)

01amarinaRequena està entusiasmada amb aquest repte que assegura encantarà el públic: “val la pena acostar-se al teatre a veure i escoltar la nostra proposta, ja que estem posant tot l’esforç perquè la nostra Marina sigui recordada per tothom… Volem que tothom pugui recordar-la amb un gran somriure de satisfacció. És una obra molt exigent amb els cantants solistes i corals, als  que posa molt alt el llistó. i segur  que aconseguiran emocionar.  Será una experiència ùnica”
Aquesta opera en tres actes, amb llibret de Francesc Camprodon,  va ser concebuda inicialment com una sarsuela en dos actes. L’adaptació a opera va ser realitzat per Ramos Carrión, doncs Camprodon ja havia mort. Tot i ser una obra estrenada el 1855 com a sarsuela, en aquest primer estrena no va tenir una gran acollida, encara que si va ser reconeguda per alguns músics de l’època com el compositor Barbieri, que més tard la va modificar  i reestrenar al Teatre Real el 16 de març de 1871, obtenint llavors un  èxit sonat., .L’argument és perfectament traslladable al nostre moment. Marina ens parla d’amor, passions, un drama amb  final feliç…[+info]

Reserva d’entrades:  93 218 57 31 i 93 339 92 30. Lliurament d’entrades:  680131797

(*) Sala Montseny (Col.legi Sant Josep). Carrer Montseny, 31 – 39 Barcelona (Gràcia)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s