Respiració Ovàrica, alquimia femenina al Club ICH Bcn, aquests dissabte 15

Deva Samita organitza un taller especial per a dones el dissabte 15 d’octubre, que realitzarà Shaida Vera, que permet contactar l’energia de l’interior del nostre cos.

01arespiracioovaricaAquesta tècnica d’Hurtado la aplica la facil·litadora Shaida Vera, que treballa amb  la tècnica reconeguda internacionalment de Sajeeva Hurtado;  amb la finalitat d’aconsseguir l’armonitzacio i la sanació. Tal com explica Samita en el facebook de l’esdeveniment: “Els ovaris, l’úter i els pits són les parts de l’anatomia femenina amb més potencial energètic de tot l’organisme, és allà on es troba intrínsecament la llavor de la vida”. La tècnica de Respiració Ovàrica, reuneix diferents seqüències que ens ajuden a contactar aquesta energia i aprendre a utilitzar-la darrere de la nostra pròpia sanació per poder-la compartir amb altres dones”. A més aprofitant l’estada a Barcelona de la mestra Vera, durant aquesta setmana tambè s’oferiran sessions individuals al Club ICH, i a Sant Cugat.
(*) Per +info sobre el taller del dissabte i les sessions truqueu a Deva Samita. Telef.:  663489381:
Mireu el seu facebook
 El Club ICh BCN està al carrer Girona 46

Deva Samita organitza aquest tallers desprès de l’èxit de les últimes sessions de promoció. El taller inicial  de respiració Ovàrica que va tenir lloc el diemcres 12, a la tarda, com es pot veure a  la foto, va ser un èxit de participació i de dinàmica de grup. Amb molts bons resultats per a tothom. 01adeva_respovarica12oc

Un altre taller que va tenir mol d’èxit va ser el de “Massatge corporal meditatiu en parelles” que  es va fer  al Club ICh Bcn, el dimecres 28, a la tarda, en la que  van participar diverses persones individuals i parelles seguint les indicacions i les paraules de l’organitzadora. 

Abans es recomanava donar-se un massatge, ara en aquests temps tan turbulents és imprescindible fer-ho. Tal com es explica Samita: “El Massatge Corporal Meditatiu és una eina molt potent per a dissipar l’estrès, donar-li un respir a la ment i escoltar el que el cos desitja expressar davant el dolor.  I cal fer-lo amb conciència i en un espai Ritual de Massatge on tots els detalls són cuidats, aromes, il·luminació ambespelmes i música envoltant que t’ajudaran a la introspecció i al sentir. Aquest estat de quietud és molt important per oxigenar la  ment, cos i emocions”.01amasajedevasamita

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s