Festival Orgànic sobre un estil de vida saludable

La primera edició del festival Orgànic a Barcelona es celebra el dissabte 15 i diumenge 16 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona.

Un festival que promou un estil de vida saludable i conscient, en el que participen professionals com el periodista Gaspar Hernández, l’assessora nutricional Núria Roura, l’especialista en Tantra Elma Roura, xef Javier Medvedovsky o l’especialista en ioga, meditació i vida saludable Xuan-Lan. El Marítim es convertirà per dos dies sala de conferències, centre de ioga, cuina i espai d’actuacions diverses. Mireu el Programa.(*)01aorganic

Els organitzadors del festival consideren que “la població comença a prendre consciència sobre el fet que cal consumir d’una forma sostenible, no només pel que fa a l’alimentació sinó en tots els àmbits de la nostra vida” i recorden que “actualment estan sorgint iniciatives que volen aportar nous coneixements al públic general i interessat en viure de forma conscient “. La ciutat de Barcelona va ser escollida per Orgànic per ser “una ciutat precursora en les activitats vinculades a l’ecologia i la filosofia holística, i també en la recuperació dels orígens i d’un estil de vida vinculat a l’autoconsum i la proximitat”.

El festival s’estructurarà en quatre àrees temàtiques: “Cos i ment”, que donarà a conèixer les possibilitats de la meditació i el ioga; “Alimentació”, amb propostes d’alimentació conscient; “Cultura”, que organitzarà activitats relacionades amb la fotografia, el cinema, la cosmètica natural, el disseny, la moda, la música en directe o la dansa; i “Teràpies”, que divulgarà les tècni01artdetatques de medicina holística. (Resum d’info distribuida per EFE)
(*) Museu Marítim de Barcelona, Av. de les Drassanes s/n, 08001 Barcelona Tel. 933 429 920
Art de Tat participarà amb un stand en aquest festival.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s