Cor Carlit al Liceu de Barcelona, aquest dissabte.

Encara esteu a temps de gaudir del concert del Cor Carlit al  Gran Teatre del Liceu de Barcelona aquest dissabte 15 d’octubre. Serà una actuació única i solidària que no us podeu perdre!

01acorcarlitliceuEl concert s’iniciarà a les 18 h.  Cor Carlit espera omplir  el Gran Teatre del Liceu amb l’energia del millor Gospel, i ho faran amb la millor companyia, el Doctor Walt Whitman, i pel millor motiu, la solidaritat amb la Fundació GAEM en el seu 10è aniversari. Aquesta coral, una de les millors de Catalunya, que ha vist augmentat el seu prestigi i nivell als últims anys, aportant sempre una gran feina, passió i experiència.
En la seva llarga carrera musical, el  Cor Carlit omplert l’Auditori, el Palau de la Música, Santa Maria del Mar. Després vam arribar fins a Chicago, només fa uns mesos vam fer vibrar el Teatre Victòria. I ara ho confesen amb orgull:  “Hi ha somnis que es compleixen si els desitges des del cor, i a la Carlit en sabem molt de desitjar amb el cor: el Liceu es ara la nostra fita”.  I estan segurs que ho aconseguiren  amb vosaltres, per aixó fan una crida a tothom: “¡Junts l’omplirem!”
Fes clic en aquest enllaç per comprar entrades
Cal destacar la qualitat artística i professional de  la  directora d’aquesta Coral, l’Anna Roqué, que ha sabut desenvolupar un cor d’alt nivell i crear un grup estable d’unes 100 persones. Així com la seva col·laboració en diverses causes, com va ser l’inauguració de Les Jornades Feministes 2016

Mireu a baix el Vídeo de promoció:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s