L’estrena de La Traviata de Verdi, al Palau de la Música va ser un gran èxit

La Traviata, de Verdi es la nova aposta musical -operística dirigida a tot tipus de públic, que es podrá veure al Palau de la Música de Barcelona, una vegada al mes fins a desembre. No us la perdeu!

01alatraviataL’estrena va ser el dimarts 27de setembre 2016. La propera serà el dimarts 11 d’octubre. Aquesta “Traviata” és  una versió semi escenificada que es podrà veure a més el 27 de novembre i el 5 de desembre.. Amb direcció musical de Xavier Puig, de l’Orquestra Terrassa48 i la direcció escènica de Jesús Fernández, dins del Cicle d’Òpera al Palau. Cal destacar el paper de la protagonista principal, Violeta Valery, interpretada per dues cantats de primera categoria:  Sarah Zhai Strauss/Marga Cloquell, i tambè va sobresortir laveu i l’interpretació del pare de l’amor de Violeta. Aquesta “Traviata” va ser un prodigi d’interpretació musical, de cant coral i solista, d’interpretació i de dansa.

Una producció  amb més de 80 artistes a escena, amb la que NovAria Artists i Bohèmia’s volen repetir èxit al Palau del la Música, on la seva Carmen de Bizet ha estat l’espectacle més vist l’any 2015 i va en camí de ser-ho aquest 2016. [Mireu +info a Palau de la Música
La Traviata és el gran drama del genial mestre Giuseppe Verdi, basat en la novel·la “La dama de les camèlies” d’Alexandre Dumas fill, és una de les òperes més representades i aclamades diariament arreu del món, incloent fragments tants brillants i coneguts com el “Brindisi” o l’espectacular aria-cabaletta de la seva protagonista “Sempre Libera”, o l’emotiu final “Addio del passato”.
Properes actuacions 11/10/16 20h – 27/11/16 18:30h – 5/12/16 20h.
(*) Palau de la Musica. c/ Palau de la Música, 4-6, Comprar entradas a Taquilles del Palau. Telèfon; 902442882

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s