S’estrena “Juegos de Familia”, una comèdia molt recomanable.

El divendres 30 de setembre s’estrena  “Juegos de familia”, comedia d’amor i d’humor dirigida per la premiada Belén Macías, amb Juanjo Puigcorbé  i Vicky Peña. Molt recomanable!

La cineasta catalana Belén Macías en presenta una comedia dramàtica i romàntica,  propera i amb molt sentit de l’humor, sobre les peripecies d’una familia benestant, sobre tot dels problemes de la parella protagonista. Aquesta es la seva  3ª película, que va rodar entre Barcelona i València, de coprodució  espanyola -alemanya, i amb desenvolupament de l’història que demostra el seu domini de la comedia,  i manté el nivell que va aconsseguir amb  ‘Marsella’, un drama familiar més dur, amb el que va obtenir 2 nominacions als Goya 2014. Tal com va explicar a la presentació a Barcelona, esperen que aquest film també sigui molt be rebut pel públic: “Ho hem passat molt be rodant, gracies a  la bona feina de tot l’equip valencià-català, i al nivell d’implicació dels protagonistes”. A Barcelona s’estrena en versió catalana i castellana. Mireu Cartelera.
Interprets: Juanjo Puigcorbé, Vicky Peña, Marta Belenguer, Enrique Arce, Antonio Valero.

01ajuanjopuigcorbe1La Carmen entra en crisi quan sent que el seu marit Andrés ja no l’estima. Tot i tenir 60 anys, la Carmen no pensa resignar-s’hi i intenta com sigui salvar el seu matrimoni, però l’Andrés no fa el mateix. Ell treballa amargat a l’empresa de joguines del seu sogre, i aguanta com pot fins a la seva jubilació. Després d’una gran discussió, la Carmen decideix marxar de casa…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s