“Gente bien” amb La Cubana, a mitjans d’octubre, al Coliseum

Aquest musical basat en l’obra de Santiago Russiñol, escrit i dirigit per Jordi Milán, que s’estrenarà  a mijans d’octubre, i com sempre amb una perfomance especial de benvinguda.

Gente Bien es un espectacle original basat en el sainet  de Russiñol del mateix nom,   amb música de Joan Vives, en la que la companyia torna al teatre on s’han vist al majoria dels seus anteriors espectacles. En aquesta ocasió la interpreten diferents actors de La Cubana de totes les èpoques, com Mercè Comes, Mont Plans, Jaume Baucis, Xavi Tena, Toni Torres, Meritxell Duró, Annabel Totusaus, Núria Benet, Alexandra Gonzàlez, Babeth Ripoll, Bernat Cot, Montse Amat, Oriol Burés i el mateix Jordi Milán. Així com la nova incorporació de Toni Sans. Aquest musical basat en l’obra de Santiago Russiñol, escrit i dirigit per Jordi Milán, L’estrena serà a mitjans d’octubre, però  des del dilluns 29 hauran previes.

La Cubana així ho explica a la seva Web: ” Ens hem pogut colar a dins del Palauet dels Comtes de Rierola per veure una sessió fotogràfica d’allò més senyorial. No hi podia haver més luxe i “poderío”… Aquesta família sí que remena doblers… És clar, perquè són “gente bien”. Pel que sé, ben aviat obriran les portes del seu palauet a tothom que ho vulgui… A partir del 29 de setembre al Teatre Coliseum de Barcelona”.

01agentebienI segueixen explicant amb seu tradicional sentit de l’humor perquè en aquesta ocasió han cercar col.laboracions tan profesionals com la de l’Orquestra de l’Auditori:  “La Cubana sempre ha cantat i ballat en tots els seus espectacles, més aviat malament que bé i sempre utilitzant l’art del “dissimulo”. Ara es han vist  obligats “per raons de pes” a fer un musical seriosament. El perquè: Ja ho veureu. Per fer aquest musical, La Cubana fa servir d’excusa “Gente Bien”, un sainet molt divertit escrit per Rusiñol l’any 1917. Han creat un “especial” viatge en el temps on els personatges ens descobreixen que la necessitat d’aparentar no té mida, ni època, ni data de caducitat”. I acaben comentant que estan contents, perquè :  “Ens ha sortit una opereta molt divertida…”

El fet d’haver escollit el Teatre Coliseum, a part de la seva admirable arquitectura de principis de segle, molt adient per aquest espectacle, ha estat també per un motiu entranyable: Aquest espai, que abans era cinema, La Cubana va reconvertir-lo en espai escènic amb “Cómeme el Coco, Negro” (la versió de l’any 2007), i estem molt orgullosos que aquesta pròxima temporada celebri el seu 10è aniversari com a tal. [+info].

Comprar entrades a Promoentrada i/o Atrapalo. Tambè hi ha descomptes per a Grups reservant per a Internet, ala  Web de Grup Balaña
(*) Teatre Coliseum, Carrer Casp  8,  telf: 934 12 20 63

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s