Festa d’inauguració de nou local de Swingmaniacs a la Plaça Joanich

El dissabte  1 d’octubre s’estrenarà el nou i ample local de Swingmaniacs a Gràcia, a prop de  la plaça Joanich de Barcelona.

01aswingjoanich
Amb Música en directe de Saphie Wells  & The Swing Cats.
Si un interesa assistir als propers cursos d’aquesta nova escola a Gràcia, Mireu, la Web. I també  consulteu les Mogudes d’aquest mes  al  Calendari general d’Activitats (*).

(*) Festa Local   SM Gràcia – Joanic. Carrer Roger de Flor, 291-293. Telef: 931 87 69 85. Tambè pots consultar Facebook.

Entrada 01aswinggraciaAnticipada (la venda online es tancarà el dia 29 de setembre a les 23:59)
6€ Alumnes Swing Maniacs. 9€ BCNswing, Hoppers Garriga, Terrassahoppers, TGNswing, Bigpotters i SwingCopats. 10€ Entrada general
A la porta: 9€ Alumnes Swing Maniacs. 12€ BCNswing, Hoppers Garriga, Terrassahoppers, TGNswing, Bigpotters i SwingCopats. 13€ Entrada general.

A més cal recordar que a l’escola de Gràcia fan descomptes especials, i els dimarts, de 2h 2 a 12h de la nit ofereixen una blues Jam.
De la seva banda, al Poblenou on es podem trobar  cursos intensius de formació,  el dilluns 12 presentaran els diferents cursos, segons nivells de formació i estils. I a més també ha obert una secció infantil, perque els més petits del barri es comencin a moure a ritme de swing, i hauran classes obertes per què provin. Mireu la informació, que trobareu a Swingmaniacs Poblenou. Sobre Poblenou trobareu +info a santmartiambveudedona.cat


Trobareu +info a l’anterior article

Mireu el Video a Youtube d’una ballada a la platja del PobleNou

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s