Les veus de les dones: guerra civil, franquisme i transició’, fins 31 d’octubre

A l’Arxiu Històric de la Ciutat de barcelona, encara es pot veure l’exposició, sobre les dones lliutadores des de la guerra civil fins a la transició. Teniu temps fins el  dilluns 31 d’octubre. No us ho perdeu: és la nostra història!

01aveus-dones_expoL’exposició ‘Les veus de les dones: guerra civil, franquisme i transició’ aborda una de les èpoques més convulses i negres de la nostra història recent a través del testimoni de dones que van viure aquests esdeveniments. Reivindicant les seves vivències, les seves inquietuds i els seus problemes i les seves experiències l’exposició posa en relleu l’aspecte subjectiu de les dones que van participar en els esdeveniments d’aquest periode de la història.[+informació a Sapiens]
Cal tenir en compte que  el dijous  20 d’octubre es podrà fer una visita guiada a l’exposició (*)
L’àmbit de Fons Orals de l’Arxiu Històric de la Ciutat presenta una exposició que pretén il·lustrar el paper imprescindible de les dones durant moments tan crucials de la nostra història com són la guerra civil, el franquisme i la transició a la democràcia. Documents en format paper, digital i sonor procedents dels fons de l’Arxiu Històric, permetran una visió original i diferent del nostre passat.

(*) Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona Carrer de Santa Llúcia, 1 Barcelona. tel: 93 256 22 55
arxiuhistoric@bcn.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s