Dagoll Dagom i els espasins d’Scaramouche al Teatre Victòria

Dagoll Dagom s’ha tornat a instal·lar al Victòria, per estrenar el dijous 29 de setembre el nou musical  que esperen sigui un èxit de la temporada.

01ascaramouchegrup01ascaramouchecartelLa companyia torna al Teatre Victoria, on van triunfar  amb ‘Mar i Cel’, amb un musical també de creació pròpia, ‘Scaramouche’, basat en la novel·la d’amor i espases de Sabatini. Amb una posada en escena i una escenografia espectacular, per reflexar els duels d’espasins i l’història. Dirigida per Joan L.Bozzo;  amb la música d’Albert Guinovart, i un cos actoral amb Ivan Labanda, Toni Vinyals, Mireia Mambo o Ana San Martín, com a protagonistes entre moltissims altres de gran categoria,  l’obra ja te cobertes la majoria de les localitats dels propers dies. Cal espabilar-se i reservar amb antelació!. (*)
01ascaramouche_obraL’any 1789, el poble de França es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació, es comencen a plantejar una necessitat de canvi. L’ història se centra en la vida de dos germans bessons separats des de la seva infantesa: René i Louis. René és un penques amb molt talent que viu en una companyia de teatre de Comedia de’ll Arte i és l’amant de Camila, una jove actriu d’una bellesa i sensualitat extraordinàries. Per altra banda, trobem a Louis que ha estat adoptat pel Marquès de l’Echalonne i que és un intel·lectual que s’encarrega de la biblioteca de Palau i viu enamorat d’Olympia (que és la promesa del Marquès).

Els personatges fan un viatge fins a París on trobaran els seus destins: Olympia es casarà a Versalles amb el Marquès, la companyia ambulant presentarà el seu espectacle al teatre dels Italians i el poble aconseguirà la seva llibertat, igualtat i fraternitat quan prengui la Bastilla.
En aquest context de revolta i canvis, Scaramouche, un heroi emmascarat, esdevindrà el defensor del poble que escriurà pamflets revolucionaris i s’enfrontarà amb l’aristocràcia donant esperança a tothom. [+info]

(+) Teatre Victoria, Paralel 67; Telef:. 933 24 97 42  Comprar entrades. Hi ha descomptes i preus especials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s