Dones Rumb a Gaza, en vaixell, des del Port de Barcelona

El dimecres 14 sortirà del port de Barcelona, un vaixell amb dones que volen fer arribar ajuda humanitària a Palestina.

 Entrevista a Laura Arau
“Les palestines han mantingut no només les seves famílies sinó la identitat i la cultura” Una tripulació formada íntegrament per dones de diferents països té previst fer arribar, l’1 d’octubre, a la franja palestina de Gaza, un vaixell carregat d’ajut humanitari i solidaritat.
rumbo a gazaSerà la quarta flotilla que impulsa una coalició internacional d’activistes que pretén trencar el bloqueig marítim de la franja per part d’Israel.
Es vol visibilitzar la participació de les dones en accions internacionals pels drets humans i destacar el paper de la dona en  la resistència contra l’ocupació i la lluita per l’alliberament del seupoble.
L’anunci d’aquesta iniciativa coincideix amb l’acord entre els governs de Turquia i Israel que descongela les seves relacions internacionals, aturades arran de l’atac de soldats israelians al vaixell Mavi Mármara que portava ajut humanitari a la franja de Gaza. En aquell assalt van ser assassinats deu activistes turcs.
Laura Arau, de “Prou complicitat amb Israel” i impulsora de “Dones rumb a Gaza”, viatjava al Mavi Mármara i va viure i enregistrar en vídeo aquell assalt. [ Seguir el reportatge a La Independent]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s