Festival d’estiu Mas i Mas ha ofert la millor música a la ciutat

El festival d’agost, Mas i Mas Festival,  ha finalitzat amb l’actuació de Zalon Thomson al Palau de la Música. En aquesta edició han gaudit del Festival uns 32.000 espectadors/es.

Els ùltims concerts que han reunit a diversos artistes en solitari o junts en diversos grups han sigut veritablement memorables; però totes les actuacions han ofert  la qualitat que s’esperava. Com en cada edició el públic ha respost  omplint les sales d’actuació. Va ser especialment impresionant el concert al Jamboree, de Juan Chamorro, i el seu grup,  en el que destacaven 6 joves cantants i músiques, que Chamorro promociona, i ajuda en la seva carrera artìstica. Amb alguna d’ellas com Andrea Motis o Rita Payès, ja tenen una intensa trajectoria de concerts conjunts amb ell.

El grup estava fomat per: Joan Chamorro contrabaix i direcció, Andrea Motis saxo, trompeta i veu, Rita Payés, trombó i veu, Alba Armengou, saxo, trompeta i veu, Alba Esteban, veu, saxos, clarinet, Elia Bastida, veu, violí i saxo tenor, Abril Saurí, veu i trompeta, Joan Mar Sauqué, trompeta i trombó, Joan Codina, trombó, Joan Martí, saxos i flauta, Josep Traver, guitarres, Ignasi Terraza, piano i Esteve Pi, bateria.

Com cada mes d’agost Mas i Mas, posa en marxa l’unic festival d’estiu a la ciutat. Uns concerts d’alt nivell, per a gaudir de la millor música. Al Jamboree, Tarantos, Palau de la Música, Moog i al Born Centre Cultural.

En aquesta edició, al Born Centre Cultural, destaquem l’actuació sobre tot el de les dones del grup Sey Sistersdel  13 i de Sara Pi, el 19, així com les actuacions de Messengers, del divendres 5. La formació que dirigeix Ramón Escalé va entusiamar al public que al final dempeus van ballar al ritme del grup. En aquest edició sobresurten especialment, entre altres,  les actuacions de: Shawn Reynaldo, al Moog;  Min Sun Lee, del guanyador del Concurs Maria Canals, al  Palau de la Música ( dilluns 1 d’agost); Pol Vaquero (el millor flamenc a Tarantos, els dimecres d’agost); Casares Family Party,   o Lucrecia el dissabte 27 totes aquests  al Born Centre Cultural   [Consultar programació]

Sota la filosofia d’oferir una activitat cultural de primer ordre durant el mes amb menys activitat de la ciutat, el Grup Mas i Mas, amb l’ajuda de la cervesera San Miguel, va engegar el 2003 un festival que avui ja és un clàssic de les nits d’agost a Barcelona. [+info a Mas i Mas];

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s