Segueix el Festival de Jazz i Blues al Milano Bar de Barcelona

Entre els propers concerts de  Milano Jazz & Blues XI Festival de Barcelona recomamem el nou concert de Wax &Bogie Quartet, del diumenge 28, que va a entusismar en les seves anteriors actuacions


Entre els concerts oferits, destaquem a al cubana Yadira Ferrer, el divendres 19, el del dimecres 17  del grup d’Amadeu Casals i Tom Principato, així com el del dissabte 13 d’agost, ambWax &Bogie Quartet, que omplia la sala, que tornaran a actuar al festival el diumenge 28. Tant la cantant Ster Wax, com el genial Pianista Victor Giorcelli, el guitarrista Predicador Ramírez Reginal Vilardell a la Bateria, així com els altres components del grup, van donar el millor de si mateixos, i van acconseguir moments inolvidables en aquests dos concerts a Milano.  Mireu +info sobre   a La web de Milano. 



I fins el dia 31 recomanen els concerts de tres dones de gran categoria, Magnolia el dijous 25,  Sinead Savage &The Flytones, el divendres 26, i Alice &The Wonders , dissabte 27.
Tambè cal destacar el primer concert d’aquests XI Festival, el del dimarts 2, amb Rob Stone, en aquesta edició  edició especial de “música en viu” del festival qeu es desenvolupa durant tot l’agost a aquest agradable bar de Barcelona, situat  a la Ronda Universitat.


Durant tot el mes i en diferents dates, us donen l’oportunitat de seguir algunes de les primeres espases del blues i jazz nacional. Tots aquests músics tenen en comú la capacitat de posar al públic dempeus i compten amb un directe especialment potent. Mireu un  vídeo que va realitzar Oscar Sanz, el responsable de so de la sala, que tambè es autor del video que mostrem.
(*) [+Info a Milano] (*) Ronda de la Universitat, 35, 08007 Barcelona.Telèfon: 931 12 71 50

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s