Podeu enviar curts al concurs de Curtmetratges Dona’MCine fins el 30 d’agost

La  III Edició de DONA’M CINE,  Concurs Internacional de Curtmetratges online realitzats per dones sobre dones,  ja està rebent curts de diversos llocs del món.  Us recorden que podeu participar en el  concurs fins el 30 d’agost. Participeu i podreu guanyar un premi!


Consulteu les bases a www.donamcine.org, on també es troba el formulari de participació. Participeu i envieu el vostre  curmetratge, perquè encara esteu a temps. S’ha allargat el termini d’enviament de peces audiovisuals fins el 30 d’agost!Dona’m Cine és un concurs online de realitzacions audiovisuals, dirigit a dones que tradicionalment no tenen cabuda als mitjans audiovisuals imperants. El concurs vol 01apremioJulietapromocionar curtmetratges enfocats a mostrar les realitats, vivències i lluites de les dones en resposta a les pràctiques d’una societat masclista i discriminatoria. [ Podeu trobar +informació a La Independent]01alogo
Podeu mirar el curtmetratge guanyador de la segona edició (2104) a La Web i veure el Vídeo que es va penjar a Youtube. A la foto lliurament del premi a Julieta Penagos,  realitzadora de “Ni reinas ni cenientas” al Canal capital de Bogotà ( Colòmbia)

Vídeo realitzat per Juli Carbó (NEWS CAT TV)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s