Aplaçament del Màster Class Afro Gospel amb Betty Akna, per a setembre

Betty Akna aplaça el Màster Class, el diumenge 31 de juliol, pel mes de setembre.  Ja us avisarà amb antel·lació.

01abettyAKNA30juliolMalgrat que ja havien 40 persones apuntades, el criminal atentat de Niza va acabar amb la vida familiar proper d’una de les organitzadores. I Akna va decidir trasladar aquesta “jornada lùdica d’aprenentge” al mes de setembre.

“Aquest  Master C01abettyAkna_MasterClasslass és el primer que fem dirigit a  tota la gent que li agradi cantar- Explica Akna_ tant per la seva compte com en una coral. Creiem El Gospel ha evolucionat  retornant  a la seva essència africana”.  Aquesta prestigiosa  cantant guineo- equatoriana que ha organitzat  aquest taller de Gospel ha decidit posar-ho  a un preu realment popular: 20 euros, i cal tenir en compte que els guanys són per a l’Associació Guineaudimusic.
Amb  una duració de 3 hores / de 17,30 a 20,30 hores, i  continguts teòrics i pràctics ( mirar Pdf: 01 aguionmasterclass). Es fara una pràctica amb  Cants Afro Gospel de Sudáfrica, Guinea Ecuatorial y Nigeria.
Per poder assistir al taller us haveu d’inscriure amb antelació, posant  el concepte «inscripció Màster Afro gospel» enviant un e-mail a: guineaudimusic@gmail.com,   o trucant al  Telef.: 632727764

L’objectiu d’aquest taller al que Anna ha invitat al reconegut director teatral i expert en art, música  i dansa africana Gorsy Edu,  es difondre i ampliar el coneixement de  la diversitat cultural e històrica de África, a través de la música, promoure l’estil Afro Gospel, i gaudir d’una activitat músic- cultural col·lectiva en un espai d’oci saludable. L’edat mínima per a participar es 16 anys.

Es recomana portar, llibreta per apuntar:  Roba i calçat còmode tipus xandall o elàstic; aigua o beguda isotònica, tovallola petita o similar per al suor.
Nota:  Se prendran imatges, (fotografia i vídeo) de la sessió. En cas de no voler aparèixer en elles, s’ha de notificar en el moment de la inscripció.
Veure l’anterior reportatge publicat sobre Betty Akna I l’entrevista publicada a News cat TV.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s