Concert d’Anita Zengueza a Gràcia, el divendres nit

Divendres, 15 de Juliol, podeu gaudir d’un concert especial d’Anita Zengueza a un lloc molt maco del barri de Gracia, el NunArt: No us ho podeu perdre!
Inline images 1

Zengueza i el seu grup actuaran dintre del  NunOff Festival en un lugar precioso en Gracia. És la segona vegada que actua a Barcelona amb la banda al Vomplert, desprès de l’exito obtingut fa uns mesos al Jamboree.  Les cancons del nou disc són de moltissíma qualitat i ritme musica, i fan aixar-se desl seus seiens al public entusiamat. En aquesta web podeu reservar  les entrades.NunArt és un espai de convivència artìstica i el festival és multidisciplinari. A las 21h haura com aperitiu un bonic espectacel de ball i despres tocarà  la banda. Es pot assitir acompanyants del més petit, però cldrà arrivar aviat per trobar lloc.

El concert comencarà e les 21h
Lugar: NunArt (Carrer del Sol 8, 08012 Barcelona)
Entradas: 8€ con reserva, 10€ en la puerta

Zengeza  és original de Zimbabwe, després de dos anys a Itàlia es va instal·lar a Barcelona fa 5 anys. Estudia música al Conservatori Liceu a Barcelona, i es guanya la vida fent bolos sola o amb la seva banda, cantant i actuant en el món de la publicitat, i donant classes d’anglès. Ara presenta el seu 2n disc.  Un disc, que tal com ella ho diu ” són noves cançons d’afro fusió o afro pop,  que tenen moltes influències, però que hem aconsseguit que siguin veritableblemen originals”. El seu estil és original i eclèctic. Si no diguéssim d’on és, Zimbabwe no seria la primera opció! Tot en Anita és subtil, la forma d’enllaçar la rítmica africana al pop, així com les seves lletres que parlen del seu entorn immediat, la diàspora o les lliçons de la vida.

Mira l’anterior reportatge publicat en aquest Blog.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s