Oberta la inscripció al Màster Gènere i Comunicació per al curs 2016-2017

El Màster de Gènere i Comunicació que al mes d’octubre iniciarà la seva segona edició vol ser un referent en el pensament crític sobre la desigualtat i les múltiples discriminacions que pateixen les dones i totes les altres persones allunyades del refent masculí.01amaster4genere

El GiC com un eix dinamitzador per al canvi social treballa en col·laboració amb el teixit associatiu i entitats i institucions compromesos amb la igualtat, com Píkara Magazine, l’ICPS, l’ICD, el CAC.  En aquest sentit, Joana Gallego e Isabel Muntané han participar en xerrades, seminaris o trobades coml’Anàlisi del Conflicte del Congo; Reines de què? Dones i mitjans de comunicació; Traíem les urpes al masclisme; Violència masclista i noves tecnologies del Congrés de Sobirania Tecnològica.

S’ha obert el període d’inscripció a la segona edició del Màster Gènere i Comunicació del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura (UAB). Després de la bona acollida obtinguda en la primera edició, que finalitzarà el mes de juny, el Màster ofereix una segona edició renovada i ampliada.

Mirar el divertido Vídeo a Youtube: “Jo també soc feminista?.

Per a més informació sobre qualsevol aspecte relacionat amb el Màster, pots enviar un correu a: master.gic@uab.cat. També trovareu + info al web oficial de la UAB o a les xarxes socials: Facebook iTwitter.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s