El grup de reggae Nytto Dread presenten nou disc a la Rambla del Raval

El grup  Nytto Dread meets Go a Chant Band actuaran a la Rambla del Raval el divendres 15 de juliol. Presentaran el  seu nou disc acompanyats d’altres artistes i de la banda.

01agrudedavidAquesta actuació, que s’iniicarà a les 9 de la nit, tindrà lloc dintre de la programació de les Festes del Raval 2016.  que en aquesta edició està plena d’actes des del inici de la festa el dijous, fins al diumenge 17 de juliol. Mireu la programació al Pdf: 01Raval-2016_DEFINITIU.01acartelRaval

D’altra banda tambè destaquem l’acte del mateix divendres 15 a les 18,30 h : “El Raval i la lluita esborrada de les obreres” L’ús habitual del masculí plural per referir-se als “obrers” de la ciutat industrial, no fa cap mena de justícia a l’hora d’entendre la que va ser la realitat proletària de la Barcelona del s. XIX, en la qual un alt nombre de dones s’havien incorporat al treball remunerat. ANDRONA cultura us proposa sortir als carrers del Raval, escenari imprescindible per entendre la història col·lectiva de la Barcelona del s. XIX i principis del s. XX i visibilitzar la participació de les dones en els processos de lluita social i emancipació femenina. Durada: 2 h Lloc de trobada: per confirmar Organitza: ANDRONA cultura.  (Tel. 93 112 46 15 ; correu: info@andronacultura.com)

)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s