“Gospel Fusión” d’arrels africans a Sant Boi de Llobregat

El grupo Gospel Music Impact, de cantants i músics africans van fer  una actuació inolvidable  el dissabte 2 de juliol al Teatre Cal Ninyo de Sant Boi de Llobregat.

L’espectacle s’anomena “Gospel Fusión”  i el grup volt portar-ho ¡ per diferents llocs de Catalunya, per què els musics i cantants porten molts mesos treballant el reportori, i les veus, la musica i la interpretació de tota la coral, de les veus solistes i el ball  són veritablement impressionants.  Recordeu que el 8 i 9 d ejulkiol actuaran a la Torrassa, dintre dle cicle “Santa Eulalia Cultura, de l’Hospitalet) Mireu més vídeos a baix (*)


a20160618-Gospelfusio_OForiTant els músics com els cantants procedeixen de diversos llocs d’Àfrica (Gana; Burkina Fasso, Costa de Marfil, et) , però vieuen a Barcelona i en  localitats properes, però es reuneixen sobretot a la seva esglesia del barri de Barcelona ( Verneda/Bon Pastor) i a Vic. Els seus arrels són espirituals, i cantan quan sobre tot per a gaudir de celebracions i reunirse les  families. Per a ells és una forma de continaur d’alguna manera el que feien al seu pais, els cant espirituals, el gospel viu africa que practiuqen en el seus  locals religiossos.

(*) Les properes convocàtories seran el  divendres 8, i el dissabte 9  de juliol ( a les 17 hores),  a sala de la “Wofic Church Auditorium”, del carrer de salamina 37-41 , a la Torrassa (L’Hopsitalet de Llobregat) . Aquestes actuacions es titulen: ” The Virtuous Woemn of faith”,  que es desenvolkupa dintre del Womens Convention 2016. Per a +info, truqueu al 632898498  i al 631016608

(*) Mirar vídeo d’altra actuació a Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s