“BonnEstival”, presentació de documentals creatius 2016

El dijous 30 de juny va ser la gran festa dels documentals a la Bonne. A BonnEstival es van presentar 2 documentals a la Cuina. Després al Pati va haver un recital col·lectiu de poesía, la cantautora Ale i les seves cancons, i música per a ballar.

Els documentals es van presentar dintre de la programació i en col·laboració amb la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, que ha acolit  2 documentals produïts pel Taller Documental Creatiu per a Dones de La Bonne.

Són dues  peces que s’han realitzat durant el curs 2016 i per les quals les alumnes han rebut formació teòrica i pràctica amb perspectiva de gènere sobre el documental i el cinema. l’organitzadores recuperen així, la tradició de projectar i compartir amb el públic i autoritats tota la feina feta, en una iniciativa que es reactiva després d’una dècada 01abonnestivald’edicions.
Podeu consultar a la programació  de la jornada, oberta al públic i d’accés lliure [+info a La Bonne].
A partir de les 22 h, al pati de l’edifici va tenir lloc el recital de poesia en femení amb Les Poetes de La Bonne, música en directe amb la cantautora Ale Castellano, DJ Nicky i degustació afrollatina a càrrec de les companyes de Sindillar
Mireu facebook en aquest enllaç

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s